edamm bmkl 9+2 iştahım çok kötü canım bi şey istiyorum mesela önüme gelince midem bulanıyor acayip zor bi durumne zaman geçer bilmiyorum hiç böyle olacağını düşünmedim
hilalaselll4 bmkl galiba ben de öyle olcam öyle gözüküyor aman sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil her şeye değer
Fatmanur_0416 bmkl ay benim de öyle olmuştu 🥺 normalde aşırı yemek yiyen biriyim çok zordu benim için 14.haftadan sonra eski iştahım geri darısı en kısa zamanda senin başına inşallah gerçekten çok zor bir dönem 🥺
bmkl momynurr Yiyebiliyor musun peki kahvaltı akşam yemeği? Ben bugün hiçbir şey yiyemedim kahvaltı dahi yapamadım bir kaşık yoğurt biraz meyve ve full çubuk krakerle günü geçirdim
evrim0101 34+2 den selamlar son aylarda hiçte iştah olmuyor aksine mide yanması alan daraldığı için hazımsızlık çok oldu bende günler geçmiyor gece uyku problemleri vs 😔 kişiden kişiye değişiyor tabi
momynurr bmkl kahvaltıyı zor bela yaptım mecbur yemeye çalışıyorum öğlen çubuk kraker yedim akşam da zor yedim Tavsiyem çiğ badem ye bugün birisi önerdi yemeye başladım iyi geldi