ikincibahar_08 NilVibe vaktinde doğarsa balık gününü geçirirse koç olacak ikisi de olsun istemezdim oğluşum ama nasip artık balık daha büyük ihtimal 🤭
Emlly NilVibe yani 34 ten öncesi tehlikeli zaten o yüzden ikizler olmaz ama yengeç veya aslan olabilir 🥹merak etme bazen gelmek bile istemiyorlar 39+5 olduk hala gelen yokk🤭
merve_tp fkurtba ahahaha ama evine bağlı olur merak etmeyin. Sadece hanım köylü oluyor biraz🙈 bir de aşırı alıngan ve egolu ahahah
Yalova-sutlac NilVibe 1 hafta sonra tam 2 aylık hamile olucam burcunu tahmin edemiyorum her hesapladigimda başka bı sonuç cikiyo
rabia7106 NilVibe zamanında dogmasını isterim öncelikle 37 de olursa temmuz 38,39 agustos hepsinde aslan burcu🩵🩷
ruti NilVibe oğlum aslan burcu olacak. Hep çatıştığım bir burç aslan erkeklerini de hiç sevmem derdim hep, birini sevecekmişim meğer.
gokkknur ikbalb yengeç burcu en prenses erkek burcudur hiç korkmayın biraz anneye bağı diğerlerine nazaran daha fazla oluyor ve aileci oluyor. Yüzme de çok başarılı oluyorlar baby spa çok iyi gelir