NilVibe Bebeğim 34+6 ve öncesi doğarsa ikizler burcu, 38+3 e kadar doğarsa yengeç, sonrasında aslan burcu olacak. Nasıl tutucam aslan burcuna kadar içimde 😄
ikbalb NilVibe benim de yengeç bir oğlum olacak inşallah hiç yengeç bir erkek tanıdığım da yok yengeç oğlu olanlar bilgilendirirse sevinirim🦀😅
hacerrrrr Es07 benim iki yeğenimde kova ikisi de kız. Yeğenim olmalarına rağmen bazen çok gıcık oluyorum😂😂
NilVibe Dlrdgn annem ikizler dünyanın en iyi kadını, ama kaynanamda ikizler 😄 ben çözemedim aradaki dengesizliği yükselene bağlı sanırım 😊
ferdanne Erkek doğarsa balık ,zamanında doğarsa koç olcak anası gibi. Ben koç olmasını isterim tabi :)?
klncbebek ikbalb benim oğlum yengeç burcu tek diyeceğim şey Allah yardımcın olsun😄aşırı ağlaklar duygusallar karşısındaki insana o kadar önem verir ki oğlum böyle eyme seni çok incitirler diyorum ve aşırı anneciler😅🤦
gokkknur ikbalb yengeç burcu en prenses erkek burcudur hiç korkmayın biraz anneye bağı diğerlerine nazaran daha fazla oluyor ve aileci oluyor. Yüzme de çok başarılı oluyorlar baby spa çok iyi gelir