Perla_ konaksifa Benim kızım boğa burcu diğer bebişim de büyük ihtimalle aslan burcu olacak inşallah anlaşırlar 😂
birthecene Perla_ iyi anlaşırlar boğalarla Aslanlar geçinebilir Aslanlar biraz da geri durabilirler tabiki yükselen burçlar da önemli kddj
birthecene cokkasmabeabi Boğa en zorudur 😁 Mayıs boğası ise bir de başak mı en kolay yönetilebilen diyelim kızsa
prinkle sibely12 benim oğlum da muhtemelen koç olacak etrafımda da hiç koç burcu yok nasıl oluyorlar 😅
krizantemmm yineaylardankasim ahahah babasının şimdiki haline benzerse yaşadık çocukluğuna benzerse yandık 🤣 çocukken çok yaramazmış şimdi çok sakin 🤣
sibely12 konaksifa ayyy hemdee nasılll anlık öfke sinirler heleki çocuk söz konusuysa fenaa 🤭 ama idare ediyoruz en azından ben bukadar sabırlı olmasam 6 yıl sürmezdi 😂
miniksincab konaksifa normalde 21 Mayıs saat 12′den sonra ikizler diye biliyordum bende tam 21 Mayıs saat 12′de doğmuşum
Momlife_ Galiba ikizler olacak normalde 2 Temmuz gözüküyordu doğum tarihi haziran son temmuz başıydı bugün doktora gittim doktor son adet tarihimi geri aldı şu an 28 Haziran gözüküyor durumun ikizler burcu olan çocuğu nasıl erkek oluyor bu arada😄
ilkgozagrimhavinim konaksifa kızım 4 yaşında bir akrep :) oğlum kısmetse nisan sonu mayıs başı boğa olacak.
maco61 konaksifa benimde oğlum boğa olacak 24 nisan gibi sezeryan koç burcunu çok seviyorum. Kızımda başak
Beyza-mkl22 konaksifa Benimde büyük 8 Mayıs doğumlu boğa, ikinciside 20 Mayıs boğa olacak tabi gecikmezse