mklc19 4-8 kasım 4-8 aralık 5-9 ocak 4-8 şubat regl günlerim , yumurtlama günüm hangi gün olur acaba ? Teste hangi gün başlamalıyım ?
nononomolfix mklc19 reglin biter tibitmez ovulasyon testin varsa başla. Eğer yoksa testin vücudundanda anlıyosun akıntı geliyo genelde adeti düzenli olan kadınlar adetle birlikte 14.gğn yumurtlama günü ama bu değişedebiliyo canım
papatyakokulugece mklc19 yumurtlama herkeste değişiyor onu sen bilemezsin vücudunu takip et beyaz sümüksü akıntı sıcak basması göğüs bel hassasiyeti olabilir o dönemde takip et yada ovulasyon kullanarak öğrenebilirsiniz
Nilozof mklc19 Regl başlangıcından itibaren 14. güne falan denk gelmesi gerekiyor teoride ama herkesinki farklı oluyor. Ben bu ay ovülasyon testi aldım onunla takip edeceğim, kesin olarak bilmenin başka yolu yok maalesef
mklc19 nononomolfix bittiği günden itibaren başladım evet ama test biraz belirgin gibi duruyor bugün tam anlamıyla aynı renk olmuyor ama baya belirgin tamamen koyulaşması mı gerekiyor
papatyakokulugece bmkl uygulama da yüzde yüz bilemez ki ben o şekilde ettim uygulama üzerinden bi yandan ovulasyon testi aldım uygulamaya göre iki gün gerideydi yumurtlama
mklc19 bmkl indirdim ama iki uygulama da farklı tarihler gösteriyor bende ilk defa takip ediyorum bu dönemi
nononomolfix mklc19 evet aynı renk olması gerekiyo. ilk değil ikinci idrarla yap ,birde sıvı alımını iki saat öncesinde kesmen gerekiyor be aynı saatlerde diye biliyorum canım
Nilozof mklc19 Aynı saatte yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız. Farkı görmek daha kolay olur. Bir de ilk idrarla değil ikinciyle falan yapın testi. Öncesinde de 2 saat su içmemek gerekiyor. Ben 11-12 gibi yapmaya karar verdim mesela