darwinn Benim 13ü yani sabah Dpo 10olacak merak ediyorum test yapsam mı Dpo 10da test yapıp pozitif gören oldu mu çok mu erken
Melekk_38 darwinn ay benimde yarın dpo 10 test yapmayı düşünüyorum bakalım erken ama sabredemiyoruz malesef
sudeborakk darwinn ben dpo 10da days doctorla test yapmıştım silik çıktı zaten çok güvenilir bir test olmadığı için bekledim dpo12 de predictorde daha belirgşn ama yine silik çizgi çıkmıştı 🫶🏻
darwinn glcnylmzz Of ne yapıcaz bilmiyorum. Bu sefer olmazsa bir daha ki sefere ovülasyon testiyle takip edeceğim
Cimcime30 darwinn Bnmde 2 Şubat pik ti ondan sordum harın yapmayındusunuyorum dpo 11 mı oluyor bnm zaten negatıf çıkar alıstım
darwinn Cimcime30 Evet sizinki Dpo 11 olur. Umarım pozitif olur. Bende erken olduğunu biliyorum ama hem merak ediyorum hem korkuyorum. Giden bir test olur ama ilk testim olacak ne hissederim bilmiyorum.
selenhuseyin darwinn Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruz, yarın pozitif haberini bekliyoruz inşallah 😇
glcnylmzz darwinn ben ettim fakat sanki daha çok strese sebep oluyor eğer bu ay olmazsa bırakacağım takvim ve akıntıdan devam ordan anlıyorum zaten
Feridekahraman23 Bende bekleyim benımde yarın dpo11 test yapacam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏