yrttdr başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabırlar versin ben de kendisinin tavrından memnun kalmadığım için değiştirdim doktorumu 4 sene önceki memnuniyetim bu sene asla olmadı maalesef muayeneleri aceleye geliyor önceye göre üstelik randevu aldığımız halde hangi saat olursa olsun en az 1 saat kapısında bekliyoruz ilk randevuyu aldım yine bir saat bekledim bi hastanın acil bi durumu varmış hadi bunu normal saydık eşimle ama benim için son damla olan olay geçen hafta ikili teste gittim ense kalınlığı 2,5 dedi perinatoloji sınırda dedi ama ben ilk çocuğumda da böyle bi sonuç aldım ki test sonucu düşük risk geldi derya hocaya da muayeneden çıkınca yazdım kendisi 3 gün önce 2,2 ölçtüğü için tekrar bi gelsek mi dedim ense kalınlığı öyle 3-5 günde değişen bir şey değil bu kadar endişe ediyorsanız fetal dna öneririm dedi hadi bu neyse ama bana ikili test sonucu düşük risk gelse dahi bebek sağlıklı diyemem ensesi kalın dedi fetal dna yaptırın diye çok ısrarcı oldu gibi geldi bana ama devletteki doktor düşük risk geldiğinde sonucu tamamdır sorun yok diyor kaldı ki onlar da uzman yani çok iyi inceleyip muayene etti emin olana kadar bir de tek takıldıkları nokta ense kalınlığı burnu ve diğer olması gereken her şey yolunda zaten hamdolsun devlet beni rahatlatırken derya hocanın germesi çok moralimi bozdu ve direk doktorumu değiştirdim ikili sonucu bekleyelim bile demeden maliyeti 20-30 bin olan bir teste diretmesi bana masum gelmiyor açıkçası kaldı ki Allah korusun da fetal dna da bir sorun olsa illa da amniyosentez öneriyorlar zaten daha ikili sonucumu bile görmeden bu tavrı hiç hoşuma gitmemişti benim de