Handrella BBusraa canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Sen o hastaneden bir doktora mı gidiyorsun peki?
BBusraa Handrella hayır benim doktorumun Avcılar’da kendi muayenehanesi var ama doğumumu hospitalda yaptıracak orayla anlaşmalı. Kısmetse yarın Doğuma gidiyorum 😂
Nrplt Pnr_jr merhaba anadolu yakasında Koşuyolu görüntüleme merkezinde yaptırdım çok memnun kaldım 3 tane resim verdiler
Handrella BBusraa ay gerçekten mi çok sevindim canım senin adına sana kolaylıklar dilerim birbirinize kavuşuyosunuz yavrunla 🥰 noolursun bana taburcu olduktan sonra düşüncelerini yazar mısın hastaneyle ilgili müsait olduğun bir zaman çok makbule geçer 🙏🏻
BBusraa Handrella galiba gedikbaşıydı canım ☺️ Ben ilk doğumumu da hospitalda yapmıştım canım 3.5 sene önce o zaman memnun kalmıştım ilgilenemedi hemşireler vs şimdi ama nasıl olur yine yazarım ☺️ Bu arada teşekkür ederim darısı sana 🙏
Esenn1 Pnr_jr Ben daha gitmedim ama randevumu aldım Cerrahpaşa da yaptırıcam doktorumda orayı önerdi hatta arkadaşımda orda yaptırdı çok memnum kaldı ücreti 150 tl