0925 agilkaya çok hafif sulu ve kremsi vajenin doğal yapısındanmis ve hamilelikte ekstra oluyormuş bendede olmuştu öyle su sızıntısı tarzında olursa farklı olur o zaten anlaşılır antibiyotik verdi mi doktorunuz progestan vermiştir
agilkaya 0925 verdi verdi. Antibiyotik verdi, bakteri önleyici verdi, magnezyum verdi, endol verdi kasılman olursa kullan dedi, progestan verdi progestan siz nasıl kullandınız ameliyat sonrası
0925 agilkaya mesela pazartesi 2 ampul kalcamdan vurduruyordum birde çarşamba 2 ampul vurduruyordum birde cumartesi böyle devam ediyordum magnezyum yerine doktorum soda iç dedi ben soda içiyordum antibiyotik aksef kullanmistim endolda 3 gun günde 3 doz aldım sonra birakmami söyledi fazlası suyu bitiriyor
agilkaya 0925 bana kasılman ve sancın olursa kullan dedi hastanedeyken iki kez içirdiler sabah ve akşam çıkarkende yazdım ama kasılman ve sancın olursa dediği için içmedim henüz. Normal yatarken ağrım olmuyor ama lavabo için kalkıp geri yatarken 5 dk bi ağrım oluyor geçiyor bu normal mi
0925 agilkaya cok normal sürekli yat demedikçe yatma bence ağır kaldırma arada evin tüm odalarını gez eğilme şöyle 1 hafta iyice dikkat et dikislerin kaynasın benim djkjslerim kaynayıp kabuk kabuk çamaşırıma dökülmüştu
0925 agilkaya aynen endol her zaman içilecek bir ilaç 32.haftaya kadar kontrollü içilmesi önerilir kasılma yoksa sancı yoksa gerek yok kefir tüketin bol bol hem bebeği besliyor hem enfeksiyondan koruyor
agilkaya 0925 şuan sadece kasıklarımda ara ara hafif batma ve ağrı oluyor ama sürekli ve durulmayacak tarzda değil çok hafif oda ameliyattan dolayı sanırım. Endolü kullanmamı gerektirecek bir şey değildir demi bu normal
0925 agilkaya böyle kasılma nasıl biliyormusunuz hani böyle karnına dalgalanma giriyor böyle kaşıkla beraber kendini asaga çekiyor top gibi bir noktada oluyor anlarsınız kasılma değil o hafif iğne batması hafif ağrı olur normal ama doktorunuz en doğrusunu bilir gerçekten bu süreçte su içmek çok gerekli ben günde 4 litre kadar içiyordum ve çokça tuvalete gidiyordum kasilmayi en aza indirir su içmek