zehraa46 Ayskrn 9 günde 90 gram almıştı pazartesi doktora gideceğiz gene inşallah bu sefer 200 almıştır Allah razı olsun güzel dileklerin için
pablola zehraa46 bunun kesinlikle işe yaradığına inanıyorum hem özel hem devlette ki doktorum da önerdi yoğurdun içine bi kaşım tahin ceviz ve muz gece yatmadan önce yerseniz kesinlikle işe yarıyor
pablola zehraa46 beni rahatsız etmediği için çatalla eziyorum muzu cevizi de elimle parçalıyorum düzenli olarak şuan tüketiyorum ben çevremde de yapan arkadaşlarım oldu tahin ve cevizin içinde ki yağ kilo artışına yardımcı oluyormuş
Ayskrn zehraa46 31 haftada 1390 yazmışsınız mesajınızı gördüm de az önce ya bana çok farklı yok gibi geldi bende 30+2 deyim 1538 gr mı ne dedi doktor ve haftasıyla uyumlu dedi tamm bir fark var ama ciddi anlamda değil tekrardan siz içinizi ferah tutun 100 200 gr farktan bence çokta sorun olmaz siz yemenşze daha çok odaklanın bazen stres de etkiliyor kendimden de biliyorum çünkü
zehraa46 Ayskrn Ayskrn doktorlar çok olumsuz konuşuyor moralim bozuluyor 😞inşallah rabbim bebeğimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
ecemciik zehraa46 tahin pekmez, elma, armut, kaşar peynir, kefir ve bol su. Ben bunlarla toparladım. Bende aldım kg ama olsun 2400 kg oldu bebeto
ecemciik zehraa46 Ben 37. haftaya girdim ama 1 ay hiç kilo alamadı bebek, hepsini ben aldım 🤦🏻♀️ Sonradan almaya başladı ve zaten son aylara doğru iyice kilo alıo bebekler bildiğim kadarıyla
zehraa46 ecemciik Ben şu an 32 deyim inşallah kilo alır artık Ama gelişin geriliği sürüyor Ve hoca dedi böyle bebekleri anne karnında çok kaayıp ediyoruz İnşallah öyle bir şey olmaz bu mübarek günde dualarınızı beklerim🙏