anneninbalii zehraa46 kaşar, muz, avakado, ceviz, süt, yoğurt, pekmez, et ,tavuk, balık, protein ağırlıklı beslen canım daima. İnşallah etkisi olur .Bende yapıyorum bebeğim için
Sermec27 zehraa46 benim oğlumun kilosu kafası boyu 2 3 hafta geriden geliyordu 37+1 de doğdu 17 gün küvette kaldı şimdi 20 aylık hala gelişimi geride
pisico zehraa46 kemik suyu, tavuk suyuyla yapılmış çorba ve yemekleri yiyin, her gün ceviz, Kefir, muz ve kahvaltıda mutlaka 2 yumurta, kaşar peyniri tüketin.. bunlar ablamın uyguladığı şeylerdi.. bebisi 4 kiloya yakın doğdu.. çok kilolu doğmasi da iyi değil tabi ama kilosu geriden geliyorsa bunları deneyebilirsiniz.. şifa olur inşallah 🙏🏻
anneninbalii zehraa46 36haftama girdim canım 2200gr bebegim neredeyse dogacak ama kilosu az 2 hafta geriden geliyor. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ki ne kadar kilo alırsa o kadar iyi
nisan0 zehraa46 canım neden üç günde bir görmek istiyor doktor benim ki 2 hafta sonra gel dedi bana benimde 2 hafta baş çevresinde gerilik var ama genel olarakta bir hafta var nstye neden için alıyor sancın mı var ? Benim erken doğum riskim olmasına rağmen henüz nstye alınmadım çünkü rahim agzımda çok kısa
Ayskrn zehraa46 üç dört hafta değil ben 28 haftalıkken 1116 gr demişti ve doktorum haftasıyla uyumlu demişti sizinki 1.5-2 hafta felan geriden geliyordur çok anlamıyorum ama sanırım muz avakado yumurta vs yemeye düzeliyormuş
kinemasaf Benim de iki hafta geri dedi 32. Haftada gelişmedi hiç kilo almadı daha sonra ki hafta yavaş ve az da olsa almaya başladı korkulacak bir şey değil yapısı küçüktür dedi doktor ben de minyonum bebek de minyon olacak telaş yapma. Ha ben kaşar muz ve yumurta çok yedim işe yaradı gibi
anneninbalii zehraa46 Yok 1haftada düzelir bir tablo görmedim ama bebeğin durumu gayet iyi sadece zayıf
anneninbalii zehraa46 hayır gitmiyorum kaç gram alıyor bilmiyorum. Haftada bir muayeneye gidiyorum herşeyi güzel sadece karın çevresi geriden. O yüzden acil bir sıkıntısı yok
zehraa46 anneninbalii gene de kontrole git bana yatış verdi doğuma kadar araştırma hastanesi yatmadım
m3ltem anneninbalii 33+3 deyiz bizde herşey normal dedi sadece karın çevresi geriden geliyo denildi kilosu 1800 dedi bugn doktor ama sizin doktorunuz ne diyo bu duruma benimki 3günde 1çağırıyo nts yapıyo
m3ltem zehraa46 çok yıpratıcı bi durum yaa her gittinde bi endişe içinde gidiyorumm hayırlısıyla sağlıkla kucakmıza alsak minik tırtılları tüm stres bitecek