lcngldnz Selam, 23 haftalık gebeyim fakat ultrasonda Fl kısalığı vs 20.haftaya uyumlu böyle bi şey yaşayan daha sonra haftasını yakalayan oldu mu sebeb nedir napmalıyım😔
ebrudefnee lcngldnz bebeğe kilo aldıracak gelişmesini sağlayacak yiyecekler tüketebilirsiniz doktor birşey demedi mi benim bebeğimde bazen bi kaç gün geride bazen bi kaç gün ileride oluyordu hep ama sizinki hafta olarak
zehraa46 Merhaba bende 28 de öğrendim gelişim geriliğini şuan 30 dayım peritolojiniye sevk ettiler yatış verdiler yatmadım özele üç günde bir gidiyorum düzelmiyor maalesef 🥹
lcngldnz ebrudefnee maalesef tarama test sonuçları vs riskli gebelik yaşıyorum perinatoloji takipliyim birde bu eklendi 😔
lcngldnz zehraa46 beslenme olarak her sabah yumurta peynir avakoda ceviz vs tüketiyorum meyve yoğurt vs dikkat ediyorum da oysa
fatoss06 lcngldnz başka bir doktora baktırdınız mı bir hastanede 2 hafta geriden ölçtü başka doktora gittim 3-4 gün gerilik var sorun olmaz genetik olarak kısa bacakları olabileceğini söylendi
lcngldnz fatoss06 biri eğitim araştırma diğeri şehir hastanesi gittim her ikisi de aynı şekilde gördü
meltemerennn lcngldnz Beniöde öyle bazen yakalıyordu bazen yakalayamıyor doktor minyon olcak dıyor haftaya doğumum var
bayanhamis lcngldnz ilk gebeliğimde 28. Haftada başladı gerilik sıkı takip altındaydım. Genetik testleri temizse sorun olmuyor genelde minyon bir bebek oluyor ama süreç yıpratıcı . İnsan kendini sorumlu hissediyor sürekli. Ne yediysem haftasını yakalamamıştı bebek siz yine beslenmeye özen gösterin tabiki ama her zaman sizin yemenizle olmuyor malesef