busra06busra Merhaba arkadaşlar 🌸 Bir oğlum var adı Aras, çok severek ve isteyerek koyduk ismini, şimdi inşallah bir oğlum daha olacak ama kesinlikle bir isme yakınlık hissedemiyorum. Aras’a da biraz uyumlu olsun istiyorum ama şu da olabilir diyemiyorum nedense. Fikirlerinize açığım, bir öneride bulunursanız çok sevinirim 🙏🏻😊
TKumsall busra06busra eşim erkek olsaydı Deniz Aras istemişti uyuyor ikisi bı oğlumuz var oda Toprak Aren
NilVibe busra06busra benim bebişim kızmış, erkek olsaydı şu isimlerden birini koymayı düşünüyordum, Ferman, Yağmur, Deniz, Selim, Barış, Doğu, Vefa, Cem, Civan. Aras ile pek uyumlu değiller gibi ama belki fikir olur. Favorim Ferman😊
busra06busra 1omurlugum Yaa sormayın oğlum ana sınıfına gidiyo bütün arkadaşlarına öğretmenine kardeşimin adı Uras olacak demiş😊 teyzesi doldurmuş biraz oda sevmiş kim sorsa öyle söylüyor. Uras ismi de çok güzel ama çok yakın karışır gibi geliyo bana da 😂
busra06busra NilVibe Ayy maşallah ben bi tane bulamazken 😂 evet ferman da değişik güzelmiş. Bende kız olsa direk Ada yada Asya demiştim 😊
atesismom ben oğlumun adını Ateş koydum ama Atabey de çok güzel ve asil bir isim bence düşünebilirsin:)