annee1997 Merhaba arkadaşlar benim ilk hamileliğim ve ablamın önerisiyle hamileliğimin en başından beri Happymom takipçisiyim hergün girip tartışmaları okuyorum ama bugün kayd oldum..Kızlar bir sorum olucak bebeğinize isim düşündünüzmü biz Arda ile Edis arasında kararsız kaldık sizce hangisi..Birde hepinize mutlu ve saglıklı gebelik diliyorum hepimiz bebeklerimizi sag salim alalım kucagımıza ve Allah olmayanlara nasip etsin İnşAllah
Yasemincifci annee1997 amin canım sanada güzel bir gebelik dişiyorum nizimde son 84 günümüz Akif Mirza ismine karar verdik edis mi arda mı dersen arda derim❤️
aynlll annee1997 canım aramızda 1 gün var seninle insallah hayırlısıyla kucağına alırsın 🤗🤗 Bence edis ismi daha guzel hem sık konulmayan bir isim 😊😊
annee1997 Yasemincifci Allah kucagına saglıklı almayı nasip etsin ) kaç yaşındasın? Bu arada normal doğum mu olacak ?
Yasemincifci annee1997 amin cümlemizin 21 yaşındayım 22 ye yıl olarak girdimde ay olarak girmedim doğum şeklimi hemüz söylemedi doktor
annee1997 Yasemincifci aynı yaştayız bendede aynen doktorum bişey söylemedi ..Yok canım biz daha hiç birşey almadık doguma kadarda almayı düşünmüyoruz..Ugursuzluk getirir diyolar o yüzden..Sen başladınmı alış verişe
annee1997 aynlll ne güzel) inşAllah canım sende hayırlısıyla al bebegini kucagına ..sen isim düşündünmü peki?
Hasreterel annee1997 yok canım normal dogum ıkıncı gebelıyım evet yawastan yalancı sancılar baslıyo artık heyecan dorukta 🙈
annee1997 Hasreterel ya bende çok sabırsızlanıyorum o günlere gelmek için )) her an bebek gele bilir çok heyecanlı ..peki kız mı erkek mi bebişimiz?)sancılar çok mu acı ağrı veriyor?
Hasreterel annee1997 ıkıncı oglusumuz olcak allah kısmet ederse yok sancılar kotu deılde ben hayatımda adet sancısı bıle cekmıyen bı ınsan oldum ıcın bana agır gelıyo bıraz kalcadan sırta dogru bı agrı oluyo
annee1997 Hasreterel inşAllah canım ne diyeyim Allah kolaylık versin ) İnsan en son karşılaşacagı o güzel şeyi düşününce çok mutlu oluyo bütün ağrılar acılar unutuluyo) bide sen tecrübelisin üstelik