Seymasel68 Kızlar merhaba 22 haftalık hamıleyımm dıkımden agzımdan bole beyaz aft gibi yaralar cıktı neyden acaba oyle agrıyorkı yemek yıyemıyorum ıstahım kpandı resmen yedıgım hıc birşeyin tafını alamıyorummm😞😞😞
Hmyr_ygt Seymasel68 eczaneye danış ağız için gargara al bende de olmuştu bir dönem gargara ile geçti hamile olduğunu söyle ona göre versin
eliffylmz Seymasel68 geçmiş olsun ilaçlarını kullanıyor musun vitamin vs. ? Paradontax diş macunu bana iyi gelmişti tadı çok kötü ama bi kaç gün dene istersen
esraesraklc Seymasel68 bende de çok çıkar urum dutu deriz biz onun reçeli varsa sür iyi gelir bide sumaklı bi su yapılıyordu iyiymiş internetten bak canım çok zor o yara
Aminehira Bendede çıktı bir ay önce. Berbat birşey. Bağışıklığın düşmesinden kaynaklanıyor demişti doktor. Şurup tarzında bi gargara verdi. Allah ondan razı olsun. Kaç doktora gittim o doktorun verdiği gargara geçirdi en son.
Nurde Ceviz ve patlıcan yemeyin arttırıyor birde kara dut iyi geliyor tazesini bulamazsınız muhtemelen reçeli yada şurubunu tüketebilirsiniz
Durucaaa Bende birkaç yıl önce olmuştu ama öyle böyle değil küçük dilimde bile çıkmıştı. Acısını bilirim. Evde karbonat varsa gargara yapabilirsin. Eczanede de aftlar için fırçayla sürülen bir ilaç var o da çok iyi geliyor tabi yakıyor biraz ilk sürünce. iştahın yoksa da en azından meyveni ye geçmiş olsun ☺️