Perry Merhabalar güzel anne adayları🙏🏻 Kalp atışımız 168 çıktı 140 altı erkek üzeri kız diyorlar sizlerde nasıl oldu tecrübelerinizi rica edebilir miyim💜
Beyzan Perry bence bu doğru değil çünkü çok hareketli bir oğlum var nabzı genelde 140 üstüdür hep hele nst de karnıma tekme attığı zaman 160 ı görüyoruz(39. Haftadayız😁)
Ggizemsnl Perry canım sağlıklısı olsun ama inanma öyle şeylere genelde bebeklerin kalp atışı 140ın üzerinde oluyor. Rabbim inşallah gönlüne göre verir sağlıkla kucağına alırsın 🙏🙏
Selinnnce Perry acaba varsayimmi bu bende merak ediyorum. Doktor onla alkasi yok dedi ama bizimkide 160 in uzerindeydi☺️
Perry Selinnnce Benim dr umda aynı şeyi söyledi alakası yok ddi ama bizde kendimizce fikir yürütüyorz işte🙈hep meraktan☺️
Ggizemsnl Perry bana 12. Haftada erkek dedi doktor 16. Da gittim kız dedi. Sabır canım sabır. Hemen bir şeyler alma ben 20 de detaylıya gireceğim o zamana kadar tek parça bir şey almayı düşünmüyorum kesinleşsin hemen alışverişe atacağım kendimi 😂😂
bebekteyaparimkariyerde Perry yok öyle bişey 16.haftayı bekle evet merak ediyorsun ama böyle şeylere kendini inandırıp hayal kırıklığı yaşama sonra 16.haftada kız olduğunu öğrendim acaba cinsiyeti döner mi diyenler gibi olursun.
hunilimom Perry benimde ilk öğrendiğim zaman 160 in üzerindeydi kız bizimki de 🤗🤗 en son sağlık ocağında dinlemistim 144 çıkmisti😂
Hcevik Perry benim 148 di doktor erkeğe benziyo dedi 1 ay sonra tekrar gittim kızım olacağını öğrendim