Melikeahmettt Takip ettiğiniz siteler veya önerebileceğiniz yerler var mı ? Bakıyorum ama bir çok site var hangisi güvenilir emin olamıyorum
B-P-R Melikeahmettt gelinsabahligim_ Ben Burdan Yaptırdım %100 pamuk Ve Gerçekten çok Kaliteli 110 TL 10 lu hastane çıkışı bı bakın derim normalde hep 170 den başlıyo 10 lu olanlar
betlk16 Melikeahmettt instagramda tuğbakuğu for baby aldım çok kaliteli ve güzel hem de güvenilir bir site👌Tavsiye ederim
ElifLeyla Melikeahmettt https://instagram.com/uniqon.tr?utm_source=ig_profile_share&igshid=lvvbrsk1shc ben bu siteden yaptırdım onlu hastane çıkışı çok memnun kaldım yeri falan çok iyi 🥰
Melikeahmettt Selimunl Hemen bakıcam sağol canım , şimdi artık kolay kolay tereddütsüz ürün bulunmuyor o kadar çok yer çıktı ki bazıları bozmaya başladı
Melikeahmettt Mavis72 Bende oraya bakıyorum devamlı ürünleri çok kaliteli gözüküyor nasıl birşey yaptırdın sen ?
UcanHamile Melikeahmettt kaldım haticeisler benim instagramim herkese açık uyku setinin fotoğrafında yaziyo, tasarimi da ben belirledim 😊
Mavis72 Melikeahmettt hastane çıkışı yaptırdım isimli, 10 parça ama bütün parçalara isim yazdırmadım battaniye ve tulumda yazıyor sadece
Edssm İnstagram minikonseptten yaptırdım bende kapıda ödemeli takı yastığı isimli baskılı pike falan gayet uyguna geldi tavsiye ederim yıkadım ütüledim hiç binsıkıntı yok sapasağlam
031965 Tugba kugu işleme süs vs sevmiyosan eğer çok kaliteli isimli hastane çıkışları yastık battaniye falan yapıyolar ben aleım yıkadım çok güzeller
Melikeahmettt B-P-R teşekkür ederim oraya da bakıcam böyle alıp deneyenlerden fikir almak iyi oluyor :)
Melikeahmettt ElifLeyla Evet soruyu sorduğum da ilk buraya gösterdiler ilk defa gördüm ama benimde çok hoşuma gitti ve fiyatları çok uygun
Zerin Melikeahmettt aysenintasarimlari takip edebilirsin cok guzel hastane çıkışları ben yaptirdm cok memnun kaldim
B-P-R Melikeahmettt evet gerçekten Bakın ben çok araştırarak aldım Ve En Kaliteliside İnanın Aldiklarimdi Göz atın ☺️