yenidennnn Arkadaşlar panorama da sonucum çıktı temiz ama fetal fraction değerm 12+3 te %4.6 çıkmış içime kurt düştü böyle değeri düşük olup temiz çıkanlar var mı
gizemelm yenidennnn benimki sorunuzla alakalı değil ama ne zaman vermiştiniz ne zaman çıktı acaba ben de heycanla bekliyorum ☹️ inşallah bir sorun yoktur doktorunuz bir şey dedi mi
saziment yenidennnn bacım bende 12+3 de yaptıracağım panorama düşünüyorum sana ne kadar fiyat verdiler ? Hangi paketi seçtin
yenidennnn gizemelm benim 12. gün çıktı doktorum test çok güzel temiz dedi bir sıkıntı yokmuş kızım oluyor 🙂
yenidennnn saziment ben ilk paketi seçtim en az olan 21.000 vermiştim ama dolar olarak kaçtı onu hatırlamıyorum o zamanki kurla böyle ödedik şubatın başıydı
yenidennnn saziment olabilir canım benim doktorum genelde ilk paketi öneriyor o yüzden onu seçtik ama 2. de yapılabilir tabi
yenidennnn saziment temiz çıkar inşallah bende 12 gün bekledim zordu beklemek ama sonu güzel olur inşallah
saziment yenidennnn sana gelen dokümanda cinsiyet yazıyor muydu bacım birde sorun olup olmadığını nasıl anladım raporda yazıyor mu
yenidennnn saziment bende cinsiyet yazmıyordu doktoru arayıp öğrendim sorun olup olmadığını da düşük risk yazıyordu yeşil tik vardı sanırım ordan anladım canım atan kişiyede sordum onlarda öyle dedi sonra doktoru aradım hemen
saziment yenidennnn anladım bacım çok teşekkür ederim kusura bakma çok soru sordum ♥️ ben dün verdim perşembe amerikaya ulaşacakmış bakalım ne zaman çıkacak sonuç
yenidennnn saziment benim toplam 12 yada 13 günde geldi yalan olmasın öyle hatırlıyorum cumartesi verdiğim için ama pazartesi yola çıkmıştı seninki daha erken gelebilir inşallah hayırlısı olsun ☺️