Hana20 Sebepsiz infertilite gonal f 75 cc 9 gün kullandım. Yumurtam 19,4 olmuş dün akşam 23.30 da ovitrelle vuruldum. Yarın ilk defa aşılama olacağım. Biraz korkuyorum dua edin inşaallah tutsun🤲
dil_n Hana20 Rabb’im yar ve yardımcın olsun arkadaşım inşallah sağlıkla tutunur ve bize müjdeli haberi verirsin 🌸🌸
mom28_ Hana20 hiç korkma 3 kez aşılama oldum normal muayene ile aynı agrı sızı bisey yok ilk denemede bende korkmustum sonuçta bilmedigimiz bisey dedim ne var bunda hicbisey rahim filmi çekildiysen o daha zor yani aşılamaya bakarak hiç korkma rabbim pozitif sonucu almayı nasip etsin sende bizlere dua et
Sezei Hana20 kuzum hiç heyecan yapma ben o kadar sakin girdim ki sanki normal muayene olucak gibiydim beni en çok zorlayan şey idrara sıkışık olmaktı onun harici çok rahat 5 dakikalık bir işlem ♥️
Hana20 Sezei Evet 1,5 litre su içip idrara sıkışık olup bekle dediler. Benim de zaten su içeyim hemen wc ihtiyacım gelir nasıl yapıcam bilmiyorum. Bi arkadaş sadece yarım litre içtim dedi ama araştırdım yumurta aşağı gelsin düzgün pozisyon olsun diye böyle yapıyorlarmış. Çok içmezsem de içim rahat etmiycek
mom28_ Hana20 1.5 litre fazla olabilir aşırı sıkışık olmak zorunda değilsin çünkü 10 dk yatacaksın işlem sonrası dayanaması zor olur ben 2 küçük su bide meyve suyu içmiştim 1 lirte bile yapmıyor ama sıkışmıştım yani
Sezei Hana20 bende 1.5 litre su içtim kuzum artık dayanamadım oturdum bekledim çaresiz ama sonu güzel oldu herşeye değerdi kuzum bence sende iç bekle yapacak birşey yok 💕
serpilaslan33 Bende 30 Ocak da aşılma oldum 14 Şubat da test yapmam lazım bugün akşam test yaptım negatif yarın sabah tekrar yapacağım test ama lütfen korkmayın zor bir işlem değil olsun da tüm acılara zorluklara dayanırız
serpilaslan33 Bende ve eşimde de hiç bir problem yok sebepsiz infertille bizimki 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor hiç gebe kalamadım aşılama yaptık ama bekliyoruz
Hana20 serpilaslan33 Oldum bakalım inşaallah hayırlısıyla tutar. Yaptın mı test inşaallah çift çizgidir
Sezei mom28_ canım ben ağlıycaktım artık o kadar zorladı ama işlemde doktorum baya sıkışıksın çok güzel dedi rahim dümdüz olmuştu mesela onlar için önemli olan o rahim düz bir pozisyonda olsun ben 15 20 dakika kadar yattım o şekilde çişimi hemen yapmadım bu arada eve gelene kadar bekledim bi 20 30 dakikada o sürdü yani ben aslında işlemden sonra 1 saat tuvalete gitmedim
havva_5 Sezei aşılama öncesi sıkışık mı olmak gerekiyor? Biraz postları okudum da doktorum bana hiç böyle şeyler söylemedi ya sormayınca zaten bilgi alamıyorum memnunum ama insan güvenmek istiyo bi de. İşlem sonrası herhangi bi ilaç da vermemişti sorduğumda gerek yok demişti. Şimdi ara verdik 3 ay takviye kullanıyoruz eşimle. İkinci aşılama için yumurta kalitesini arttırmaya çalışıyorum. Ne kadar sıvı tüketmek lazım? İşlem öncesi sonrası biraz bahsedebilir misiniz?
Sezei Leylabngll 3.5 sene oldu hatta mayısta 4 olucaktı ortalama 3 sene diyelim kuzum çünkü biz ilk düşünmeye başladığımız 2 3 ay çok rahattık daha sonra 1 sene olmaması normal biraz bekleyelim dedik ama olmadı sonrasında geçen seneden bir kaybım var mayıs ayında 5 haftalıktı şimdi 4 haftalık bi tohumuz bakalım inşallah sağlıkla ilerler ❤️😍
Leylabngll Sezei insaAllah canm sağlıkla huzurla ilerlesın 🥰 peki bu sürece kadar hiç rahim filmi cektırmıs mıydın
Minnakminik havva_5 ben ikinci aşılamamı oldum bugün, bana doktorum sıkışık olmam gerektiğini söylemedi, hatta ben heyecandan sıkışıktım biraz gidip yapıp gelelim dedi, beni lavaboya gönderdi. Mesane baskı yapıyor böyle olunca dedi.
Sezei havva_5 Kuzum kesinlikle yani kaçıracak kadar sıkışık olman gerekiyor mesaneniz o kadar dolu olmalı işlem çok kısa sürüyor zaten ben dediğim gibi rahat 1 saat lavaboya gitmedim işlemden sonra ve 2 gün yattım sadece doktorum bana vinalac diye bir takviye verdi onu içiyorum yani aslında pek birşey yapmadım geri normal hayatıma döndüm sonrasında birde ben sürekli yürüdüm gün içersinde en azından 30 dakika