Mervedd06 1melekannesi3858 benim dün adet kanı gibiydi baktı kesede rahimde kan yok dedi bugünde siyah pıhtı geldi bi git bakalım canım güzel haberler getir❤️
1melekannesi3858 Mervedd06 canım ben gittim şükür bişey yokmuş kese güzel yere yerlesmis bebek de oluşmuş kanama yok dedi bı sıkıntı yok dedi kalp atışıni dinletmedi daha küçük erken dedi
Mervedd06 1melekannesi3858 yaa çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah maşallah 🩷
yasemin_7 1melekannesi3858 ayy arkadaşlar özele sakın güvenmeyin para uğruna kürtaj yapacaklarmış devletin aciline gittim kürtaj yapılmaz gayet sağlıklı dedi özele birde okadar para veriliyor tek sefer baktı yarın kürtaja almamız gerek dedi şaka gibi alacaklarmış para uğruna
1melekannesi3858 yasemin_7 ay çok şükür dün bende gittim acile bebek oluşmuş kese de çok güzel yere yerlesmis kalp atışı dinletmek için erken ama dedi
bebegimle_ben yasemin_7 evet ya doktorlar paraya baluyor kurtaj diyor tovbe ya valla hastanenizi iyi secin doktoruda
bsrm yasemin_7 8 haftalikken kanama oldum ama kanama alanim baya büyüktü benim doktorimda igne degilde progestan cok daha iyi dedi. Artik igneyi pek kullanmiyoruz demisti ve yapmadim gü de 3 progestanla çok sükut 27 haftaya geldim
1melekannesi3858 Mervedd06 amin amin cumlemiz inşallah canım senin durumun ne nasıl oldun lekenme devammi
bebegimle_ben yasemin_7 ben olsam baska doktora giderim kadin dogum ne sacmalik ya hic yasamadim ben cankm doktorunu degistir gec kalma derim yasayan olmadi normalde degil