gamzebaydar 33+1 im 1950 gram şuan 25 martta sezeryan olacam makat geliş çünkü oglum. doktor 2700 2900 dogurursun dedi üzüldüm biraz çok stres yapıyorum ne yşyecegimi bilmiyorum artık ne yesem kilo yapar kendisine 3300 3400 dogsun bari .
minin gamzebaydar stres yapmayın canınız ne çekiyorsa onu yiyin bol bol dinlenin ve uykunuza dikkat edin sadece beslenmeyle olmuyor rahat kafa ve uykuda cok önemli birde sağlıklı olsun kilosu çok önemli değil inşallah anne sütü onu 1 haftada toparlar benim bebeğim resmen yuzu yoktu gözleri ve burnumdan vardı sanki okadar zayıf gözüküyordu bacakları üst bacagiyla alt bacağı aynı incelikteydi bi yandanda komik geliyordu doğum yaptım aksam annem eve gitti kız kardeşim kaldı yanımda Sabaha kadar 2 veya 3 kere emzirdim annem bi geldi bu çocuk kilo almış dedi bir iki güne yuzu oluştu resmen üçgen suratı vardı dert etmeyin dediğim gibi sağlıkla gelsin inşallah hızlı buyur
derin_2026 gamzebaydar benim de 32.haftada 2039 grm 34.haftada 2581 grm , şu an 38.haftada 3513 grm bence 3kilo üzerinde doğar
anonim51 gamzebaydar 39+6 haftalık olduk yarın inşallah 40 haftalıkk oluyoruz bebeğim 37 haftadan itibaren aynı kilo yarın inşallah belli olacak doğum şeklimiz
sarilale123 gamzebaydar benim bebeğimde 2950 doğdu ama çabuk toparladı.önemli olannsağlıkla kucağınıza almanız. Stres yapmayın önerileri dinleyin yazılanları tüketin . İnanın ki stres daha çok etkiliyor ben de öyle olmuştu.
Almirolie tortillam_ şu yorum beni hem geçmişe götürdü hemde güldürdü 😂çook fazla kaşarlı tost yedim ben ya aşırı hemde sonuç 3600 bebeydi haklısın gerçekten ben bilinçsizce yedim ama aldırıyormuş onu anladım 😂
Petibor Forumda şunları yazdılar genelde, Tahin pekmez, avokado, kaşar peyniri, muz, ceviz, yumurta, süt. Benim aklımda kalanlar ve sık tükettiklerim bunlar.
gamzebaydar minin en önemlisi saglık evet çok şükür normal ama 22 haftalıkta 900 gramdı çok güzel ilerliyordu . destek için kaynanam ile kayınbabam geldiler fakat eziyet etmeye geldiler düzenim bozuldu herşeye karışıyorlar hatta bir ara bebegimi kaybedecektim 3 aydır burdalar dogumdan sonra gidecekler , çok üzülüyorum çocugum beslenemiyor mu diye 6 haftam kaldı burda elimden gelenin en iyisini yapmaya calısıyorum.
gamzebaydar derin_2026 bende öyle düşünüyorum benimki stres ve baskıdan kaynaklı biraz yoksa gayet iyi gidiyordu kilosu 1.5 hafta öndeydi hatta yavrum . şuan ortalamaya düştü
derin_2026 gamzebaydar kilolu olması sağlıklı yada zayıf olması sağlıksız anlamına geliyor içini ferah tut stres yapma
derin_2026 gamzebaydar bende hergün muz yiyorum mutlaka birde kuruyemiş ceviz fındık badem tüketmeye çalışıyorum ekstra 2 kişilik yemek yemiyorum vitaminleri de düzenli aldığım söylenemez
aybarssmomm Valla ablam ne yese çıkardı 9 ay boyunca sadece 6 kilo aldı yeğenim doğdu 4 kilo. Biraz da bünyeyle alakalı sanırım bebiş kilosu