Rmeysa_01 sudeborakk 38 haftalığım hamile kaldığımda 57 kiloydum 7 kilo verdim bugün hastaneye gitmiştim doktorum bebeğin suyunu kilosunu plesentanın ağırlığını vs hesapladı benim tahmini kilomu 48 olduğunu söyledi çok zayıf olmakta iyi değil karnım çok kötü çatladı ama en güzel yanı bebeğim çok güzel kilo aldı ve çok güzel gelişti
Rmeysa_01 sudeborakk ben 6 ay boyunca mide bulantısı çektim diye zayıfladım bebeğim tüm kiloyu 7. Aydan itibaren aldı çok yememe rağmen bana değil bebeğime kilo oldu elhamdülillah Amin Allah razı olsun
gulsenehmedova2002gmailc sudeborakk 38+2 haftalık 55 kilodan 62 kiloya yüksəldim ama kafama takmiyorum kolay zayiflayan biriyim
sudeborakk gulsenehmedova2002gmailc zaten bence normal kilo alımınız çok almamışsınız ki bebekle beraber gider onlar 🥲
aysuemre beyzzsenturkkk 67 kiloydum tiroid çıktı tedavi gördüm ama suan 80 kiloyum hiç bisey yemediğim halde cok hızlı kilo aldim
aysimaaa1 aysuemre gebelikten sonra mı çıktı acaba bende de öyle oldu değeriniz kaçtı ve şuan ilaç kullanıyor musunuz hala
krizantemmm suragungor ay inşaAllah bende çok aşırı kilo almadan tamamlarım gebeliğimi çok takıyorum kafama ya
suragungor krizantemmm hic takmayin valla bebeginize kilo aldiracak seyler yiyip fast food tarzinda beslenmezseniz cok kilo almazsiniz
feyzasenlik 67 ile hamile kaldım 31. haftamdayım 80 kiloyum, 28e kadar +8 dim bir anda aldım 5 kiloyu da nasıl oldu anlamadım daha da iki ayım var çok artmasa bari 🥲
zeyn3521 66.5 ile hamile kaldım 20.haftadayım 68.250 yim. Bu hafta biraz daha iştahlıyım . Çok kilo almak istemiyorum . Dikkat ediyorum. Bakalım yolun sonunda kaç olucam 😊
sudeborakk zeyn3521 mesela nasıl besleniyorsun? ben beyaz ekmeği falan kestim ama tatlı ona dayanamıyorum işte 🥲
mervealtunkynk 36+5 günlük hamileyim 10 kg kilo aldım. 67 ile hamile kaldım şuan 77 kg yim doguma kadar 79 olurum diye düşünüyorum
cicekbahcesi_ sudeborakk 49 la hamile kaldım ilk aylar 46 kiloya düşmüştüm her ay 2 kilo aldım ve 35. haftamda doğum yaptım 58 le doğum sonrası 50 fazla kilo almadan geçti hamileliğim