sudeborakk ikizlerimibeklerken95 ee sizin ikiz olsun o kadar😝 şaka bir yana sağlıkla gelsin bebeklerimiz🥹🫶🏻
krizantemmm suragungor ya bu nasıl oluyor anlamıyorum 🤣 maşallah diyelim kilolu gebe kaldım ikinci gebeliğim min. Karbonhidrat 0 tatlı sadece sebze protein ağırlıklı besleniyorum 14. Haftadayım şimdiden 4 kilo aldım bile 😢
suragungor krizantemmm bende 112 kiloyla hamile kaldim 116 yla dogurdum dikkatte etmedim aslinda ama ben hamilelik boyunca tatli yiyemedim o yuzden diye dusunuyorum 😂
tubo_ krizantemmm zaten öyle istediğin kadar ekmek hamur ısı seker yeme yıne maksımum alıcagın bır kılo var sonucta hamılesın ya o karnın şişiyo ya ve bebek ıcerde buyuyo ya :) malumm hıc kılo almadım 0 kılo aldımm hamişler size söyluyorum Yalan söylemeyın yada sallamayın lutfennnnn😂
Daisyy000 sudeborakk İlkinde 26,2.de 28 kg aldım 🥹Çokta zor veren bir yapim var deli divane spor yapıyorum,vermem gereken 10kgm kaldı
dgngr sudeborakk bencede. Ben abur cubur da çok yiyorum. Ama süt burger, kinder, activia meyveli yoğurt, orman meyveli kefir gibi şeyler yiyorum. O da kilo aldırır da içinde sağlıklı şeyler de var yine
yahnilikeskek sudeborakk 13 haftalık gebeyim 1.5 kg aldım 🤐 85 kg ile gebelikte kalınca kilo almaya korkuyorum
Washingtonxyz sudeborakk ben cok aldim 67 idim su an 77 yim 5.5 aylik gebeyim daha ama risk vardi surekli yattim
sudeborakk Washingtonxyz benim de şuan 3. aya kadar maalesef yatmam lazım sonrasında yürüyüş + pilates en az zararla doğuma gireriz inşallah😅🥲
krizantemmm suragungor ay inşaAllah bende çok aşırı kilo almadan tamamlarım gebeliğimi çok takıyorum kafama ya
birLinaaannesi96 sudeborakk ilk kızımda 20 kiloyla doğuma gittim😁😁😁 şimdi 38+1 haftayım Allah nasip ederse salı doğumum var 10 kilo aldım sadece :) umarım devamı gelmez salıya kadar🫠🫠