Almirolie İki gündür meme istemiyor 🥲çok duygusalım gözümden bebeklik dönemleri geçiyor bi ağlıyorum bi gülüyorum ne tuhaf birşey 🫢bitti mi şimdi herşey meme yok mu artık 😂"20 aylık bebe”
beautiful_ Almirolie biz zar zor bıraktık 3 yaşında hala emiyordu en azından sizinki kendisi bırakmış 😀
kurkmantosuzmadonna Almirolie çok şükür bu zamana kadar emmiş şifa olsun. Ama o kadar aydan sonra tuhaf hissediyorsunuzdur. 🥹
annekiz6141 Almirolie ben zorunlu emzirmeyi bıraktım 1 yaşında 🥺 bianda kestik gelip ustumu açıp meme diyordu o zaman hemen giydirip dışarı çıkıyorduk deli gibi volta atıyorduk dışarı da ahh ahhh 🥺🥺🥺
Almirolie beautiful_ siz nasıl bıraktınıız bir kere falan memii dedi ama üstünde durmuyor hala emziresim geliyor 🥹😂
papatyakokulugece beautiful_ kız onu nasıl başardın az tüyo pleasee kızım emmedi oğlum bari emsin napayım öyle olması için 🤣
beautiful_ Almirolie yapmadığım birşey kalmadı ama bizimki uyanıktı acı oje salça pamuk saç bant vs vs sonra yeter dedim kabulleniş online 😀😀
Almirolie beautiful_ oyy meme sevdalısı ya 😂😂benim kız biraz içli bir çocuk dün gezerken herkes içinde sabah memii deyince bende annecim ayıp heryerde denmez dedim sonra birdaha asla ne söyledi ne istedi 😂birazda küstüğünü hissedince insan daha çok duygusallaşıyor sanırım ama artık zamanı geldi
beautiful_ Almirolie bizimki erkek 🤭 hiç aldırış etmedi yine arada el atıyor unutunca emmeye çalışıyor hoop Diyorum kardeşin gelecek o yicek diyorum gülüyor hemen ama bizimkisi baya sevdalıydı 😀😀
annekiz6141 Almirolie valla zordu ama mecburdum doğum sonrası kemik erimem olmuştu 🥺 umarım bu ikincide yasamam ya 😏
sarilale123 Almirolie ben ilk memeyi bıraktırınca çocuktan fazla boşluğa düşmüştüm .insan tuhaf hissediyor
Almirolie sarilale123 şimdide protesto ediyor memi memi memi diye isyan çıkardı saat olmuş 7 anca aklına geldi 😂veriyimmi vermiyimmi vallahi kafam karıştı
Almirolie beautiful_ erkek bebeleri daha düşkün oluyor 😂😂 4 yaşında bir çocuğu emzirmeni gördü bu gözler yazık abla diyor ki erkekler geç bırakıyor çocuğuda gör kocamandı ya emzirme odasında ne bileyim oda tuhaf 🥲😂
beautiful_ Almirolie öyle malesef ama bıraktık çok şükür bez bırakmak mı meme mi deseler bez derim oğlum bezi 2 yaşında bıraktı 😀😀