pims Neden böyle duygu içindeyim bilmiyorum 3 evladım var 2 ergen kızım var 14 aylık ta bir oğlum oldu 🥹 yaşım 39 a girdim . Artık son çocuğum bitti die die gezerken 2 ay adet gecikmesi yaşadım . Bu süreçte 4. Olma ihtimalini hep göz önünden bulundurdum . Korunuyoruz zaten. Fakat olsamıydı demeye başladım oğlumada arkadaş olup beraber büyürler die düşünmeye başladım . Bi yandan kendime kızıyorum yaşım artık çok geç ve yanlş bir düşüncenin içindeyim farkındayım neden böyle hissetmeye başladım bilmiyorum ailem duysa çok kızar 4 çocuk çok çocuk farkındayım herşeyin kafam karıştı siz olsanız ne düşünürdünüZ?
bebegimle_ben pims test yap canim rabim onu verdiyse bereketiyle vermistir sevinmelisin yasini sorun etme canim
Kelebekkkk34 pims bakan sen olduktan sonra kimseye bişey düşmüyo sen istiyosan ve kendine güveniyosan istersen 7 tane doğur kimene 😊
ikincibahar_08 pims neden öyle düşünüyorsunuz ki sizin bakma gücünüz ve maddi olarak imkanınız varsa neden olmasın ben çok isterim 4 tane çocuğum olsun keşke bakabilecek gücüm olsa da olsa sizin yaşınızda ilk çocuğumu doğuran insanlar var kendinize kızmayın
Fizikcifizik pims benim fikrim 2 en iyisi. 2 den fazlasi bana gore cocuk bakmaya gelinmiş bir hayat. Kendimi düşünürüm. Bir kez bu hayata geliyorum diye düşünürüm.
aslmoms Şuan gecikmeniz var mı test yaptınız mı ? Ben yiyecek ekmeği olan gelir diye düşünürdüm :) Rabbim verdiyse biir bildiği vardır derdim
pims aslmoms adet oldum zaten fakat 2 ay o korku yerini acaba olsamıya bıraktı . Hatta düşünceler sarıyor kafamı ya 43 45 li yaşlarda kazayla kalırsam die daha da zor olacak diyorum . Ama hemen olsa artık bağlatırımda diyorum bu his geldi gitmiyor .
pims bebegimle_ben yazımı anlamamış yada ben anlatamadım sanırım düzeltmede yapamıyorum adet oldum canım ben ama ben kendimi 4. Ye ikna etmişim kabullendireyim derken yanlş düşüncedeyim ve çıkamıyorum
pims ikincibahar_08 yaa🥹 iyiki bu gruptayım yazılarınızla dertleşiyorum fikir alıyorum yıllardır çok teşekkür ederim 🥹
Kelebekkkk34 pims ben de kalabalık severim gebe kalabilsem 3-4 tane doğururum kesin 😊 o yüzden nasıl istiyosan öyle yap canım kimsenin dediğine aldırış etme önemli olan eşinle senin düşüncen
pims Fizikcifizik Kelebekkkk34 kavalakurabiyesi annekiz6141 Havin49_ twobabymomm her düşünceye açığım evet duymak dinlemek istiyorum hepinizin düşüncesini kendimi tartmak istiyorum yanlş bir karar olabilir sonuçta onlara yetebilmek , maddiyatım var ona göre 3. Çocuğumuzu yaptık. İnanınki evet belirli bir yaştan sonra biz yaşlı olcas bu bana evet sanki nankörlük gibi geliyor ama 3. Çocuğumda 37 de oldu oda çok erken değil . İnanın buraya yazmam ölçüp tartmamdan hep 🤍🌸
kavalakurabiyesi pims birilerine göre hareket etmeyin istiyorsanız ve maddi durmunuz varsa yapın ama bir çok şeyi düşğnerek bu yola girin yaş 40 o çocuğun yanında ne kadar durabileceksiniz mesela yada yeni jenerasyona ayak uydurabilecek misiniz yada bu sorumluluğu göze alabilecek misiniz 4 çocuk maddi imkan varsa bakılır ama imkan yoksa canım istedi saldım çayıra diye yapılmamalı.
annekiz6141 pims Durumum 4. Çocuğa uygunsa kesinlikle yapardim çocuk 🥰 ailem bakmicak sonuçta ben bakicam bide ben kalabalik aile severim benim sadece abim var mesela.. Esimde abla da var abide
Havin49_ pims kimse için değil ama gerçekten belli bi yaştan sonra kafa çocuğu kaldırmıyor Eltim 40 yaşında kızını 38 de doğurdu enerjisine yetişemiyorum zor geliyor diye sürekli söyleniyor
kucuk_prens pims Aaaa benim gibiiii 🤭 3 çocuğumla herşeyi kafamda bitirmişken tamamen bi baktım 38 yaşımda 4. bebem el sallıyor bana