buketdeniz19 ozgerbas hayali bir çizgi var ama kurumamı anlamadım canım awox ile yap birde o yalancı vermiyor genelde ama
ozgerbas damlasv valla canım bu marka varmış eczanede aldıö böyle cıktı ama hiç güvenmiyorum bu teste mecbur aldım
damlasv ozgerbas bu şekilde çıkmıştı aynı markada ben hamile değilim diye düşünüp tekrarlamamıştım çöpe atmıştım direkt hamileliğimi çok geç öğrendim şüphe varsa kan testi verin mutlaka
nononomolfix Görünüyor inşallah Hamilesindir ama asla güvenme derim üç gün önce pozitif çıktı ve adet oldum asla teste güvenme ümitlenme ama inşallah ben yanılırım
ozgerbas nononomolfix valla canım internetten hemen awox test sipariş ettim hem gelene kadar 2 gün gecer hem tekrarlarım
ozgerbas nononomolfix days doctor sipariş vermıstım kesınlıkle hayali cıkarıyor days comfort var bide oda güzel bi test
feyzaklc Bende de silik çıkıyordu ama hamile değildim ama bir yakınında görünmeyecek kadar silikti akşamında kan verdi hamile olduğunu öğrendi pek güven olmuyor bu testlere canım kan ver bence
ozgerbas damlasv biraz daha bekleyecegim en azından şı awoxlar gelene kadar inşallah kıpkırmızı bir çizgi görürüm koşarım kana
ozgerbas buketdeniz19 bende anlayamadım zaten kıpkırmızı bekleyemem daha benim bat 19 awox gelsin canım daha iyi olcak
buketdeniz19 ozgerbas evet evet ben awox la adetime 4 gün kala öğrendim diğerleri yalancı pozitif verebiliyor çünkü benim başıma geldi awox ta eczanelerde çok zor bulunuyor 40 eczaneden 1 tanesinde bulabilirsen anca
tatliheyacan ozgerbas benim testte böyle çıkmıştı var gibi hissediyorum hayırlısı ile inşallah diyelim varsa haber et olur muuu
ozgerbas tatliheyacan tabiki awox yapıncada haber ederim inşallah vardır bende de öyle bir his var canım