Deniiibayyy Kızlar beta takibi aşamasındayım şu an en az %60 bekleniyor artış. 2 gün önce 43,08 di Bugün 89,59 %108 artış. 46 saat sonra verdim ikinci kanı aynı yerde. Sağlıklı gebelik başta belli eder mi ki kendini?
beautiful_ Deniiibayyy hiç beta takibim olmadı ondan fazla bilgim yok inşaAllah herşey gönlünce olsun ❤️
Canankp Deniiibayyy maalesef öyle olmuyor ben düşük olan gebeliğimde beta çok güzel arttı 2. Kere verdiğimde 3bin üstündeydi hatta, tam 5+0 da keseyi ve embriyo gördük fakat sonrasında gittiğimde kalp atışı duyulmadı kaç hafta bekledim bi umut ama sonra kürtaj oldum mecbur
dalyaluna35 Gayet sağlıklı artmis kuzum. Alakası var mıdır bilmiyorum ama benim ilk gebelikte betam hep yuzde 60-63 artti üstünü gecmedi 15. Haftada da kaybettim anomalisinden dolayi. Seninki gayet iyi artmış
ozguvenc ben reglimden 4-5 gün önce hızlı testim çift çizgi çıkınca yaptırmıştım. 391 çıkmıştı 4 haftaya denk geliyordu ama embriyo ve kalp atışı tabii ki gözükmüyordu erken diye. 2 günde bir betaya baktırmam söylendi ve 2 katı olması yeterli dendi. yaklaşık 1 hafta sonrasında beta 2500ü geçince embriyo gözüktü. kalp atışını vajinal muayenede görüntü olarak görmüştük ses yoktu. karın ultrasonunda ise farklı şehirde tatildeyken 8. haftamda kanama ile korkuyla gittiğim hastanede duymuştum 🥲
dilekmom6 Bana normal geldi artış. Haftasına göre de değişir. Ben reglim 4 gün gecikince test yapmıştım pozitifti kan verdim 3300 çıkmıştı 5.haftammış meğer.
Havin49_ Deniiibayyy valla iki çocuk ta da ettirmedim ilk oğlumda üç fon kala tesadüfen öğrendik ikizlerimi 7 gün kala gebelik testinde pozitif gördüm hiç beta vermedim 6 haftalık olduğunda kontrole gittim ikiz olduğunu öğrendim