Aysenur01 Arkadaşlar nasıl tarif etsem bilmiyorum sanki vajşnadan dışarı hava üfleniyor gibi bi hisse kapılıyorum kaçırma gibi gaz gibi vajindan gelen böyle bi şikayet akıntı oluyor tabi beyaz renkli o böyle bi his yapmaz dediğim gibi sanki rüzgar esiyor düşük tehlikemiz vardı gebeliğim zor geçiyor ilişki desen hiç olmadı bu süreçte başına böyle bişey gelen var mı bilen
SevgibiR Aysenur01 evet gaz çıkıyor gibi biliyorum onu ben geçen bana da oldu 😂 neden diye bilmiyorum ama
YagmurDaskn Aysenur01 Ben de sürekli oluyor. Sanki içeri hava kaçmışta oturunca çıkıyor gibi. Ya da sanki akıntı tam uçta durmuşta ben kalkınca çıkıyor gibi dışarı. Sürekli oluyor o bende
Aysenur01 Balkaymak61 ben de hiç olmamıştı annem de evli kadınlarda olur demişti ama benim hiç bitmiyor gün boyu sürüyor
Aysenur01 YagmurDaskn aynen bu şekilde anneme dedim valla üflüyor gibi diye o da biliyor ama niye olur bilmiyor sen de evlilerde olur dedi ama biz de 6aydır ilişki Yok ne alaka
Aysenur01 Kızlar ya çok sağolun cevaplarınız içim bu çok rahatsız etmiyor mu elimle filan tutuyorum ben yine geçmiyor çekince