vanilya_kokusu_ Nsd- 38 de Sezeryan olacam inşallah tabi o zamana kadar gidersem🥲🥹🫶🏻💖 teşekkür ederim 🙏🏻
saricivciv_ vanilya_kokusu_ anladım mecbur kalıyoruz cunku eşlerimiz anlamıyor yakınımızda kımse yok glesede yıne ona gostermek için kalkıyor ınsan bende öyle rahat edemıyorum nasıl olur bilmiyorum
vanilya_kokusu_ saricivciv_ anlayan asla yok bir kızım daha var onunla da ilgilenmek zorundayim ister istemez ev işi oluyor kendimj Allah’a emanet ettim inanki yakınımda kimse yok gelsin 🥺
eed21 Serklajlı annelerin böyle haftaları görmesi beni çok mutlu ediyor. Görüyorum burada yaşadıklarınızı. Kısıtlı hareketlerle erken doğum korkusuyla baş ediyorsunuz. Umarım hepinizin bebeği tam idealinde doğar 🌹
saricivciv_ vanilya_kokusu_ birisi gelse bile gerçekten yardım etmiyor aslında o kısıye yerını anlatana kadar vs derken cokkk yoruluyor ınsan Allaha emanetiz inşallah hayırlı haberler alırız vaktinde kucagımıza alırız Allahın izniyle 🤲🏻
vanilya_kokusu_ saricivciv_ saricivciv_ valla kimse gelmese daha iyi inanki biz kalkıp hizmet ediyoruz 🤦🏻♀️ zaten yavaş yavaş hareket edip yapsak Allah’ın izniyle bişey olmaz kaç haftalık oldun sen birde kaç mm di kısalık senin ben pazartesi 34 haftalık olacam inşallah bir sıkıntı çıkmaz sa ya 🥺🤲🏻
saricivciv_ vanilya_kokusu_ maşallah sen 34 ü görmüşsün 2 3hafta daha dayanır inşallah miniğin benim 32.haftam 22mm di 2 gün önce
vanilya_kokusu_ saricivciv_ valla iki gündür öyle bir kasılmam oluyor ki nasıl korkuyorum bilsen 🥺 çok afedersin genital bölgem niye okadwr ağrıyo bilmiyorum yürüyemiyorum 🤦🏻♀️ resmen🤦🏻♀️ senjn haftan da gayet iyi bakma bence görürsün 3 hafta falan benimde 24 mm olmuş
Bububu vanilya_kokusu_ o haftalarda benimde öyleydi hatta nasıl dayanıcam dedim doktora benim hedefim 35 o zaman alsak olur mu demiştim. Yok demişti. Şuan 35+2yim daha iyiyim o dediğiniz baskıları ağrıları daha az hissediyorum. Daha uzun süre oturabiliyorum. Tabi biraz fazla ayakta kalınca hemen başlıyor. 1 saat uzanınca geçiyor. İnşallah sizinde geçer
vanilya_kokusu_ saricivciv_ nst ye hiç girmedim ki böyle idrar yolu enfeksiyonu ağrısı mi desem garip bişey 🤦🏻♀️
vanilya_kokusu_ saricivciv_ evet normal demişti Çarşamba günü kontrilum var nst ye alır bence artık 🤦🏻♀️
saricivciv_ vanilya_kokusu_ ben tam 29.haftada gırdım doktorum ne olur ne olmaz diye nstye soktu inşallah sağlıkla hayırla tam 38 falan görürüz Allahın izniyle 🤲🏻
vanilya_kokusu_ Bububu inşallah canım öyle çok uzun sürmüyor aslında çok ayakta kalınca oluyor genelde ama korkutucu ağrılar oluyor ya insna korkuyor ister istemez ☹️ inşallah normladir şuan hedefim 35 36 dan sonra hiç korkmam ya