kedimekim aslanbarlasss Ankara’da mısınız yoksa farklı bir şehirde mi yaptırdınız sanırım farklı şehir olunca biraz daha uzun sürüyormuş
kaderkara0 Merhaba Ankaradayım yaptırdım 8 güne sonucum çıkmıştı çok ilgililer bir sorun cıkmadı şükür cinsiyetine öğrenmek istersen telde söylüyor 🥰
ezerg Bugün sonucum çıktı. İstanbul’da yaptırdım. Serkan Bey ilgileniyor. Çok ilgililer, çevremde 2 arkadaşım daha yaptırmıştı. Bugün 10.günüm kan vereli, sonucum çıktı. Tavsiye ederim
kedimekim aslanbarlasss Muğla dayım bende eve gelip kan alacaklarını söylediler sizin de mi öyle oldu daha hemşireden gün için geri dönüş bekliyorum
aslanbarlasss kedimekim ben pazartesi günü karar verdim yaptırmaya ve sağolsun beni kırmayıp hemen aynı güne ayarlayıp evegelip kan aldılar çok basit bi işlem 5 dk bile sürmedi diyebilirim
dlk4416 aslanbarlasss ne kadar fiyata yaptırdınız acaba bende şuan da 7 haftalık hamileyim yaptırmayı düşünüyorum
gizemsss8 Ben de ankaradayım intergene yaptırdım doktorumun kliniğinde kan verdin klinik gönderdi intergene. Sonuçlar 10 günde çıkmıştı