1oglanannesi Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben ıkı gündür bebeyim toplanıp duruyo doktoruma yazdım neden ola bilir diye bakalım ne dıycek baska bel agrıları ve uykusuz geceler siz napıyonuz hazırlıklar yaptınızmı benım her şeyım hazır 🥰
burcu0112 1oglanannesi canım haraketlerimde azalma var mı bende azalma oldu haraketlerinde normal mi acaba
Hicran94 1oglanannesi bende 29+2 deyim 29.haftaya girdigimden beri benimde toplanıyor bir kaç kez gün içinde demekki yalnız değilmişim 😃
nrybysk 1oglanannesi 30 hafta 🥰 sık tansiyon takibi 2 haftada bir doktor kontrolü derken şükür şimdilil sıkıntısız gidiyoruz böyle tamamlarız inşalllah süreci hazırlıklar bitiyor yavaş yavaş e bebek indirimden arabayı alınca birkaç şey kalıyor sadece 💙
1oglanannesi burcu0112 yok bende 27 haftada bır gun hıc harajet etmedı cok korkmusdum ama sonra dahada haraketlı oldu haraketlı ama toplanıp duruyo
caca01 1oglanannesi ay ben de 29 haftalığım aynısı bende de oluyor nefes alamıyorum bazen 🫠 ikinci doğumum olacak ilk ile arasında çok fazla zaman farkı yok, kilosu 2 hafta önce 1.270ti. Doktor iri bir bebek olacak dedi o yüzden de bu kadar zorlanıyor olabilirim🥹