Siyah2418 nurellaaa__ yaaaaaa aramızda 1 yaş var ikimizde 3. Ye hamileyiz diğer ikisi kaç yaşında acaba
sedanisa41 Siyah2418 yaaaaaa utandım ama bennn çok teşekkür ederim güzel bakan gözlerinizden öperim ❤️ Rabbim hepimize yardım etsin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💐🤲🏽
damlasv Siyah2418 23 yaşında ilk çocuğum oğlumu doğuracağım 👶 yaşım bana ufak geliyordu ama benden önce anne olan çok kişi varmış burada ❤️☺️
Siyah2418 damlasv az önce 22 yaşında 3 bebişli anne yorumu gördüm bence gayet idaeal yaşınız ben ilk bebeğimi 21 de doğum yapmıştım
Yesilady Siyah2418 39 ve 3. Geliyor. 2 tüp bebekten sonra bu kendiliğinden hiç beklemediğimiz anda geldi. Hala şoktayız. Açıkçası çocuk defterini kapatmıştım ama Allah’ın planı farklı işliyor :) 13 haftalığım ve aşırı zorlanıyorum 😔
QueenBahar_ Siyah2418 22 yaşındayim 38 gün önce 3 bebeğimi kucağıma aldim Darısı tüm gebelerin başına sağlıkla kucağına alırsınız inşallah bebeğinizi 💙
Siyah2418 QueenBahar_ hay maşallah bende erken diye üzülüyordum 22 yaş 3 çocuk nasıl gidiyor hayat 🫠🫠🌸🌸🌸
demirrleydi_ QueenBahar_ kız Queen maşAllah sana nasıl yetişiyorsun bu kadar şeye bide kaç yaşında evlendin kız sen
Siyah2418 kaplanseren profilinizden hiç 33 gözükmüyor hiç inandırıcı gelmedi bana 18 gibisinizzzzz maşallah 🫠🫠🌸🌸🫶🫶
demirrleydi_ Siyah2418 maşAllah Allah bağışlasın bende bu ayın 26’sında 27 olucam 2 çocuğum var kızım 3 yaş 8 aylık oğlumda 3 buçuk aylık 🥰