nononomolfix Kızlar klomen kullandım iki ay herşey yolunda yumurtalarım büyüyor günlere dikkat ediyorum ama olmuyor bu ay çatlatma iğnesimi istesem daha mı kesin oluyo ne faydası var iğnenin. Kendi kendine çatlayabiliyor bu arada benim
ballim_dunya nononomolfix bende Letu kullandım 2. Ayım şuan geçen ay 14 mm yumurta daha çatlama olmaz imkansız demişti doktor çatlamış ama maalesef kimyasala dönmüştü bu ay bakalım ne olucak kendi kendine çatlıyorsa gerek yok iğneye gün aşırı ilişkiye devam et
myangelson nononomolfix çatlama gerçekleşiyorsa iğneye gerek yok. Yumurtalar çatlasın diye vuruluyor adı üstünde. 4 yıl önce yumurta geliştirici hap kullandım doktor baktı 19mm belki çatlar dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı 22mm olmuş catlamamis iğne vurdu.
nononomolfix ballim_dunya ediyorum amabilemedim acaba tam çatlama saatinimi kaçırıyorum dedim. Burda çatlatmaiğnesi kullananlarda gebe kalmış sanki denk geldim ondan kafam karıştı
nononomolfix ballim_dunya sen iğne kullandın mı. Yumurta boyutuna artık inanmıyorum benim ikidir 18 19 amatine olmuyor