merveyletoprak İzmir çiğlide bulunan ekol hastanesine gidip 2026 yulı için doğum fiyatı alan var mı arkadaşlar yada izmirde başka hastanelere gidipte ücret öğrenenler fikir verebilir mi
Nilpekan merveyletoprak can hastanesine de sordum 3 ocak da takipçi hasta 80.000 takipsiz 90.000 demişlerdi
Sevgi0635 merveyletoprak medicana ve medifemaya sordımcanım sigortalı 120 sigortasız 160 dediler cok pahalı
esraakay35 Ben bayraklı Tınaztepe galen hastanesine gidiyorum güncel doğumu bilmiyorum ama en son 80 bin civarındaydı doğum paketi aldım 95 bine çok daha uyguna geldi
plnkrc esraakay35 ay anılarım depreşti 🥲 2021 de kızımı doğurdum o dönemler hastane yeniydi 4.800 vermiştik paket halinde fotoğraf çekimi vs 🥲😅
Nilpekan Zam dan önce sormuştum 64.000 demişlerdi ben ekol gidiyorum su an muayene ücreti 2400 ama dpgum ucreti zamlı bilmiyorum
buketl Ekol de pazartesi doğum yaptım ben 2026 fıyatları 75 sezeryan sanırım 80 normal doğum geçen seneden takipli hastayım 32 hafta iken fıyat sabıtleniyordu biz sabitledik 65 bin sezeryan oldum çok çokk memnun kaldım inanılmaz güzel bir doğum geçti
izmir3505 buketl detaylı ultrason için ödeme nasıl oluyor ekolde peki biliyor musunuz muane ücreti ayrı detaylı ayrı mı ödeniyor