Merhaba arkadaşlar valla söze nerden başlayacağım bilmiyorum.Bir gece ansızın gelebilirim dedi bebişim ve geldi. Sabaha doğru 04:20 de suyum geldi ama sıfır sancı neyse biz kalktık hastaneye gittik 0 açılma eyvah dedim ben suni sancı yiyeceğim ki öylede oldu. Neyse suni sancı takıldı açılmam çok yavaş ilerliyor ama işin kötü tarafı bebekte aşağıya inmiyor du. Neyse suninin derecesi arttıkça benim sancılarım çoğaldı. Ama hala güzel düşünmeye çalışıyorum güzel geçicek diyorum kendime. 5 cm ye kadar güzel ilerledi baş edilirdi. Ama ondan sonrasında zorluk başladı bebek hala aşağı inmiyor ve ben deli gibi sancı çekiyorum. Zaten ordan sonra benim doğurabileceğim inancım bitti yok dedim ben doğuramayacağım ki öyle de oldu doğuramadım.8 cm de 2 hemşirenin karnıma baskı yapmasıyla ben doğurdum saat 17:00 de ben bebeğimi kucağıma aldım ama bütün drlar o kadar panikti ki ben bi terslik olduğunu anladım 1 saat çatalda kaldım çünkü meğersem beni kesmişler ama öyle böyle değil. Kanama arttıkça Tansiyon um 4-2 lere düştü sonrası bayılmama çabalarım 1 saat çatalda kaldıktan sonra verilen serumlarla kanlarla bugün biraz toparladım. Ne olur ne olmaz diye taburcu edilmedik hala, zaten bende kankaybı yaşamaktan bayılmaktan korkuyordum, inşallah yarın taburcuyuz. Bebeğim 2500 doğdu ve o kadar küçükki tam bi badem dün iyi olmadığım için çok sevemedim bugün daha iyi hissedince kucağıma sldım ama beni emmiyor dün biraz da korktum sütümde bugün yok zaten çok beslenemiyorum da yasak koydular bakalım hayırlısını diliyorum bebeğim için, siz güzel anneler için çok zordu ama o kokularını alınca değiyor inanın🌺