gmzkr 3 sene önce tetanoz aşısı olmuştum. 24.haftamda da tdab karma aşı yaptılar sağlık ocağında. 4 hafta sonra da tetanoz yapalım dediler doktorum gerek yok dedi. Sizce olmalı mıyım tetanoz.
t_toptan gmzkr Merhaba tatanoz aşısı vurulması için sağlık ocağından arandınız mı? Yoksa siz kendiniz mi gidip söylediniz? Sağlık ocağında kayıt oluştururken ileriki zamanlarda çağıracağız sizi demişlerdi bana.
twobabymomm gmzkr boğmaca olan varmış onu yaptiricam ikinci doza gerek yok 3 yıl oldu yaptıralı 5 sene koruyuculuğu devam ediyor zaten
izelaren Bende iki sene önce olmuştum tetanoz banada ilk tdap sonra tetanoz yapıldı doktorunuz gerek yok dediyse olmayın be sormamıştım ilkini ol dediği için
gmzkr t_toptan Bana 24.haftada gelirsin dediler ona göre gittim. 28.haftada da tetanoz yapacaklarını söylediler 3 yıl önce aşım olduğu için doktor gerek yok dedi o yüzden sadece tdab aşısı oldum.
aysuemre Benimde 3 sene öncesi yapildi ebeme yaptırmak istemediğimi söyledim doktorum da yaptırmaya gerek yok dedi sağlık ocağındaki ebem ısrarla yaptırıcaksın diyo yaptırmak zorundasın diyip duruyo imza aticam dedim istemediğime dair hayır diyor attırmıcam
atesismom 5 sene içerisinde var ise aşınız istemez doktorunuz zaten, şuan gerek yok aşıya doktor doğrusunu söylemiş