serenss dalyaluna35 ev yıkık dökük değil sıfır zaten ama işte zevksiz seçimler yapılmış 😂 bi banyo yaptırmak ne kadar acaba 😂
dalyaluna35 serenss valla cok para kuzum benim ebeveyn+buyuk banyo ev de buyuk nerden baksan 200bin gider 😁 zevksiz seçimler ileride degisebilir kuzum ev sifirmis hayirlisi olsun huzurla saglikla oturun insallah 🥰
Alya05 serenss ev içine sinmediyse alma canım Şahsen ben olsam içime sinmeyen bi ev almam 10 kuruşu fazla olsun istediğim bi ev olsun
bsrbrkysr184_ serenss yok canım banyoya özel boyalar var bak interneten kaç kişi öyle yapmış ne kadar güzel olmuş
deniss_ serenss yani 80 75 fln ama çoruma gore kucuk belki buyyk şehirlere gore normaldir de daha once daha ferah evlerde oturduğum icin de zorlanıyorum açıkçası 2 oda cunku 3 olanlarda oturdum hep
serenss Havin49_ vallahi kaynana derdi zor bacım kocan farkındaysa sorun yok da bazen onlar da görmüyorlar yapılanı o zor işte
-Cennetkusuannesi- serenss yok serflor diye birşey vardı koridorlar fayanstı odalara sökmeden parke yaptırdık fayans olan, yerede kırmadan üstüne yeni fayans yaptık
ebrudefnee serenss evi beğendiyseniz ve bütçenize uygunsa sadece fanyans için değiştirmeyin derim siz taşınacaksanız bütçeniz varsa taşınmadan yaptırın şuan bütçeniz yoksa ileride yine yaptırırsınız
serenss ebrudefnee tapusu abonelikler nakliye temizlik o bu derken bütçe kalmıyor ama ilerde olabilir tabi 1-2 sene sonra