adl_12 yenidennnn 13.32 benimkisi Boy 1.55 kilo 60 11-2 haftalık iken verdim.. Sonuçlar temiz geldi çok şükür 🙏🏻 Nevagen de yaptırdım
damlasv damlasv 14. Haftada vermeme rağmen değer düşük çıktı haftayla gram alakası yok verebildiğiniz kadar geç verin annenin kan yoğunluğuyla alakalı tamamen
damlasv yenidennnn DnaLab evet sonuç geldi doktorum da onayladı 4 ün üzerinde olduğu için sorun yok dedi detaylı ultrasondada bir sorun çıkmamıştı o yüzden temiz çıktı tüm sonuçlar artı olarak cinsiyet öğrenmiş oldum
yenidennnn damlasv benim trombositlerim düşme eğiliminde gebelikten dolayı onunla alakalı olabilir mi acaba
yenidennnn damlasv benimde temiz maşallah ama haftam erken değil değer düşük olunca kafama takıldı banada doktorum sorun yok dedi şükürler olsun
damlasv yenidennnn benim boyum 1.82 ister istemez kan oranım ve yoğunluğum çok fazla doktor bundan kaynaklı olacağını söyledi minyon insanlarda oran çok daha yüksek geliyormuş bendeki kan yoğunluğuna çocuğun tesiri pek olmamış
yenidennnn damlasv sizin kan yoğun benim sıvı biraz olabilir demekki başka etkenlerde oluyor inşallah sağlıklı alırız kucağımıza
edaydnakgun damlasv damla hanım merhabalar bende dnalab da kan verdim benim de yetersiz dediler 170 boyunda 50 kiloyum bundan olabilir mi perinatoloji sorunsuz geldi benimle paylaşabilir misiniz