elifsn23 anlatsam roman olur benimki hatta bizim hikayemizi öykü olarak yazdım birincilik aldı 😅 Ben lise sonda dersaneye giderken o da staj için dersaneye gelmişti. Gözetmenlik vs yapıyordu. Eşimi benim olduğum sınıfın dersine koydular.. Ben de giden hocayı çok sevdiğim için ters yaptım attı bu beni sınıftan. İyice ayar oldum. Tenefüste müdüre indi bu kız bu sınıftayken ben derse girmem dedi sonra bunu aldılar başka sınıfa :) Sonra bu arkadaş dershanede acayip popüler oldu bu defa tüm sınıf senin yüzünden hoca kaçtı diye bana yüklendi 🙈 Gittim özür diledim odadan kovdu beni. Sonra neyse dedim umursamadım, bi gün oruç tutarken dershanede bayılmışım.. bu görmüş koşmuş ama bana dokunamıyormuş ben kadınlara dokunamam nefret edetim kadınlardan diye 😅 Neyse ben toparlandım ertesi gün etütteyim çalışıyorum bu yanıma geldi dün üzüldüm neyin var falan dedi sizi ilgilendirmez dedim yol verdim 😅 Aradan biraz daha zaman geçti ama birbirimizi her gördüğümüzde yol değiştiriyoruz trip atıyoruz.. Bendeki bu cesaret nereden geliyor çünkü dersane birincisiyim bana bişey yapamazlar onu gönderirler kafasındayım.. Sonra bunun öğrencilerinden biri bana asılmaya başladı.. Bununla da arası çok iyi.. Çocuk baya uğraştı bu geldi benimle konuştu bu çocuk sana göre değil diye.. Sonra ben bu öğrencisini reddettim.. Aradan az bi zaman geçti bu öğrencisi bi arkadaşımla çıkmaya başladı. Ben baya bozuldum tabi o kadar uğraştı benim için şu yaptığına bak falan diye.. Neyse bu beni teselli ediyor ben sana demiştim o sana göre değil falan diye. Ben de tamam dedim kapattım konuyu kafamda.. aradan çok geçmedi bununla birlikte staja gelen biri daha vardı dersane hattından numaramı bulmuş bana yazmaya başladı.. Ben de bunu eşim olacak kişiye dedim.. o gün o çocuğa bir kafa attı ve istifa etti 🙈 Müdüre de ben devam edemem çünkü bu kızı seviyorum dedi. Onunla görüşmek için de etik olması için bırakıyorum dedi ve o gün bıraktı. Tüm dersane merakta X kilidi niye gitti diye.. üç ay boyunca benim yüzümden diyemedim.. bu aralarda ona asılanlar mı olmadı, beler neler yaşandı. İstifa ettikten bir hafta sonra buluşmak istedi, buluştuk. İlk buluşmamızda onun için okulu üniversiteyi tüm hayallerimi bırakabilecek kadar sevdiğimi anladım. Hatta istersen bırakırım dedim. Allahtan o çok akıllıydı da bıraktırmadı 😅 4 sene farklı bi şehirde okudum. Hatta onu o kadar seviyordum ki onun okuduğu bölümün aynısını okudum :) şimdi ikimizde öğretmeniz. Yaklaşık 9 yıllık evliyiz ve ikinci oğlumuzu bekliyoruz.. Onu o kadar çok seviyorum ki, şimdi size bunları yazarken o mutfakta gidip bi daha bi daha göresim geliyor 🥰🥹🫶🏻