sukriyekonus Gündemde olanlar ne ya aşırı derece sinirleniyorum hormanlar dan mı bukadar öfkeli ve kinliyim
yesimd31 sukriyekonus ay sorma bende valla öğrendiğim günden beri psikolojim alt üst oldu yazık okadar çocuklara vicdansızlar geceleri uyuyamıyorum bile rabbim yardımcıları olsun onca yavruların dünya çok acımasız kıyamet kopsun artık diyorum böyle haberleri gördükçe
yesimd31 sukriyekonus amin allahlarından bulsun hepsi sadece Amerika değil canım Türkiyedende gidenler varmış siyasetçiler iş adamları devletin bile parmağı var işin içinde
Gamze3406 yesimd31 devleti herşeyde suçlayip durmayın, işiniz gücünüz devlet olmuş, yıllarca özendiğiniz amerika avrupanin hali işte, benim devletim her daim ayakta temiz.
yesimd31 Gamze3406 canım benim devleti suçladığı yok sadece devletinde parmağı varmış diye duyum aldım onu söyledim suçlayıcı bişey yazdığımı hatırlamıyorum ayrıca şu yaşıma kadarda amerikaya yada avrupaya hiçte özenmedim
sukriyekonus Gamze3406 temiz oldunu nerden biliyosun her devletin içinde karanlık pis işler var bizim bilmediğimiz şeyler mutlaka var para ve güç hırsı için herşeyi yapar bilcek adamlar benim gözümde gerek Amerika gerek türkiye gerek Almanya onlar için para demek güç demek
sukriyekonus Bence hiçbir devlet halkını vatandaşını düşünen devlet olmamıştır eşeyler yap yol arsa hep kendi çıkarları için yaplyor başta örnek türkiye