betegemenbur Biz bugün 29 oldukk daha dün gibi aklımda o ilk zamanlarım, mide bulantılarım… Hiç geçmeyecek sanıyordum şimdi ise doğum hiç gelmeyecek kadar uzakta sanıyorum 😅 Bakalım geçecek mi… Sizler kaçıncı haftanızdasınız?
m_e_e betegemenbur 8+3 karında şişkinlik hazımsızlık hissi var,adet olmalıymışım da olamıyormuşum ödem hissi
aslig betegemenbur 29+2 deyiz. Hazırlıklar hızlandı doğum stresi basmaya başladı. Ve bi an önce doğum iznine ayrılmayı bekliyorum. 🥹
betegemenbur beautiful_ ahh seni çok iyi anlıyorumm 🥹 2 çeşit bulantı ilacı ve serumlara rağmen düzelmiyordu benimki de en son yatışım yapılmıştı ve doktorum 16-17. Haftalarda düzeleceğimi söylemişti. Gerçekten de 17. Haftaya bastığım gibi bıçak gibi kesildi. Sabret geçiyorr ❤️
fatmaa51 betegemenbur hareketlerini hissedebiliyor musunuz ben de 17 haftayım ama tekme hissetmiyorum seğirme filan
aslig betegemenbur ben bir de çok erken öğrenmiştim asla geçmeyecek gibi geliyordu. Sanki her şey daha hızlı ilerliyor şu an 🥹
Fatma_furkan1996 betegemenbur 38 hafta olduk bende sanki hiç doğurmucakmışım gibi hissediyorum ah ahh
Camalov19 Fatma_furkan1996 ben 40+3 oldum ve doğurmadım hala 😮💨 Yeminle kendimi evin başından atıcam artık ki doğurayım🥲😂
betegemenbur fatmaa51 29. Haftadayım ilk gebeliğim hissediyorum. Ama ilk o hissiyatı 18. Haftamda hissetmiştim 20den sonra netleşmişti hareketleri