gmzkr Sizce kötü bir markanın 0 bebek arabasını almak mı yoksa iyi bir markanın ikinci elini almak mı mantıklı. Yaşadığım ilçede iyi markaların ikinci ellerini buldum fiyatları da kötü markaların sıfırları ile aynı sayılır. Sizce hangisi daha mantıklı?
aslans gmzkr güzel bir markanın ikinci eli mantıklı. Zaten yıpranma durumuna bakarsınız. İyi markalar kolay da yıpranmaz.
Dryglgl gmzkr bence kesinlikle iyi bi marka ikinci el çünkü çok temiz ikinci eller var ben de oğluma pierre cardin travel sistem almıştım 500 liraya tabi 4 sene önceydi ama yine de 500 e kötü bi model almaktan çok daha iyi bi tercihti
gmzkr Almirolie Bulunduğum ilçede Kraft markanın bebek arabasını pusetle birlikte 3500 satıyorlar 2.el. Sıfır fiyatı 20000 lira. Çok da temiz kullanılmış bilmiyorum kararsız kaldım ben de.
Almirolie gmzkr ama ciddi anlamda memnunum ben sürüşü olsun hele o altı aşırı kullanışlı ya eşimle kaç kere verdiğimiz para helal olsun dedik iyiki dedim hep arkadaşımın pahalı olmasına rağmen bizimki kat kat daha güzeldi oda söylüyordu yine sen bilirsin 💜
Almirolie gmzkr benimki 8000 miş farklı rengi 5900 ama aynısıdır bilmiyorum siyah olarak yazarsanız çıkar ty lda