Prettymom Mervesahin erken Doğumu tetikleyebilir diye de söylüyorlar bana da yapmaz gibi geliyor ama bilemiyorum tabi belli olmaz
Prettymom Ruyam34 yani neredeyse yürüyemiyorum rahatça sızı oluyor. O çıkabilir başın bile ağrısa çıkar dediler. Tabi yaşayıp tecrübe etmeden bilemiyoruz
Ruyam34 Prettymom kısmet artık çıkarsasa yapcak bişry yok olucam muayene cok çıkmadı ama napayım şimdi aldırtırsam bidaha Doğuma çıkmış olacak o yüzden aldıracak bidahaki hafta sonuna kadar sende nasıl istersen canım
Prettymom Ruyam34 ben de tek isteğim temiz gitmek o yüzden sanki yüzeysel alıp gitsem Doğumda da tam alsam yeterli olur ☺️
Prettymom Ruyam34 gittim fakat muayene etmedi alttan ben yapmıştım işimi keşke yapmasaydım dedim 😂 bebek dönmüş fakat iri dedi kolayca olur inşallah nst de de biraz uykulu imiş :)
Ruyam34 Prettymom oyy uyuyor Muş çikolata yeseydin :) Aynen bak yapmamış alttan muayene:) bende 2 saat sonda gididcem muayeneye bakalaım bende ne olacak . Kaç kilo bebeğiniz
Prettymom Ruyam34 inşallah sağlıklıdır canım seninki de Allah içine sindirsin. Bi de ağdacı buldum tanıdık son zamanımda evime gelecek 😂 bebek 2680 34+5 kafa dönmüş ama inşallah kolayca kurtuluruz sancı çıkmadıkça yapmazlarmış muayene
Ruyam34 Prettymom doktordan geldim sancım çıkmadı herşey normal dedi haftaya bidaha çağırdı ama ben sordum çatı muayenesi ne zaman olabilir die ben karşıyım dedi ben yapmıyorum dedi ben nst ile anlayacağımı anlıyorum dedi hem acı veren bişry ve gereksiz dedi süper dedim :)