triplets hamilelik var gözüküyor , bence olumlu- olumsuz sonuçlara kendinizi hazırlayın ve kan testi yapın. Sonuç pozitif çıkarsa daha temkinli davranırsınız bu süreçte , her gebelik durumunda negatif bir şey yaşayacağınızı düşünmeyin. 🌸
Hatice90 triplets iste regl 3 gün kalası erken gebelik testinde silik çıktı ikinci çizgi. 2 gün kalası normal gebelik testinde negatif çıktı. yada beta hcg düşük olduğu için erken gebelikte silik, normal gebelik testinde negatif çıktı hiç bi fikrim yok. hayırlısı herseyin
triplets Hatice90 erken gebelik testleri beta düşükken saptadığı için regl öncesi yapılması uygun bir test. Genel gebelik testi regl gecikmesinden sonra yapılıyor. Gönlünüzden geçen olsun inşallah 🙏🏻
Hatice90 Hatice90 regl olmam gereken günün sabahı. erken gebelik testi bu şekilde çıktı. 4 gün önce yaptığım teste göre daha belirgin çizgi ama yine de silik. neden net değil de silik çıkıyor. sonuçta bugün regl olmam gereken gün , belirgin çıkması gerekmez miydi ?
kubra62_ Hatice90 bhcg henüz çok yüksek değil iki bir hafta gecikme olunca net cizgi çıkar ama kesin gebelik var canım hayırlı olsun git kan ver hcg degerlerini takip et
Hatice90 kubra62_ zaten bu regl gününde belirgin olmaması yavaş ilerliyor olması beni kimyasal gebelik dusuncesine itiyor
kubra62_ Benimde adetime iki gün kala yaptım seninki gibiydi o gün gittim kan verdim 37 çıktı sonra ztn gün geçtikçe yükseldi
Hatice90 rabia5310 Salı günü vereceğim insallah, randevu aldım. o güne kadar da gerçek bur gebelik varsa artar sanırım degerler
Ccek66 Hatice90 Benim testlerimde sizinki gbi çok yavaş belirginleşti. Hiç kimyasal diye düşünüp kendinizi strese sokmayın🥰 Çok şükür keseyi fln gördüm İnşallah 2 hafta sonra kalp atışı için gitcem. Sizin için de hayırlısı olsun🌸🤲
kubra62_ Hatice90 üç gün sonra gittim gayet yükselmişti ondan sonra artık kan vermedim iki hafta sonda ultrasona gittim
Hatice90 evet pazartesi günü randevun görünmüyordu doktor yok sanırım. gitsem başka doktor yazar mı kan testi acaba
Hatice90 Ccek66 umut oldunuz 🥰 insallah kalp atışını da duyar, sağlıkla kucağınıza alırsınız. benimde sonuçlarım böyle olur ins