bsrbrkysr184_ gizemli00 yani o sevgililer günü kutlamayı pek sevmiyor napıyım zorla kutlatqmam bi kaç sevdiğimiz yemeği yaparım ona onu sevdiğimi göstermiş olurum 😅 gerçi o günde hastanede olacağız kızını görsün güzel hediye 😅
twobabymomm gizemli00 eşimde de bende de para yok alamiycaz😂😂alsam gömlek falan alırdım heralde takımın içine 😁
gizemli00 nadisss_50 zaten bugün geçen canı muhallebili kadayıf tatlısı istemişti onu ederim üzerine mum yeter
Bumah gizemli00 ayy bizden gecmis valla onceden de hic kutlamazdik aama bi lafi dönerdi 16 si benim doğum günüm ona ne alcak onunbekliyorum😀
damlasv gizemli00 şimdiyekadar hep alırdım o da çiçeğiyle şarabıyla gelirdi hamileikten herhalde hiç içimden gelmiyor çıkıp bir şey bakmak almak ondan da beklentim yok açıkçası
annekiz6141 gizemli00 Martin 7 doğum gunum doğum günümü kutlasin 🤣ben böyle şeylere önem vermiyorum ya gereksiz geliyor bana bide sevgili değiliz ki 😄 bide haziran da ikinci bebeyi dogurucam o zaman da alsın yeter seneye Allah buyuk 😄🤣🤣🤣
gizemli00 kocak2126 canım benim hiç almıyorum doğum günümde de binde bir yani bana kokinada almadı kızımda doğum hediyesi de almadı bir zahmet bunları alsin