caglabebis Doğuma çok yaklaştım ama doktorumu değiştirmek istiyorum batmanda hangi hasteneye ve doktora gitmeliyim gidip memnun kaldım dediği bir yer var mı 🫠
kismettpinarr caglabebis medikal de Türkan hoca var çok memnunum 3. Doğumumu yanında yaptım bunuda gene onun yanında yapacam
Sibel_72 caglabebis bende suan başka ildeyim normalde batmanlıyım batmanda yapacağım doğumu Dünya hastanesi çağlar, ya da hasine hocanın yanında doğum yapacağım
kvsr1603 Sibel_72 acaba Hasine hocayla görüştünüz mü babada onu önerdiler ama merak ediyorum hastaneyi doğum ücretlerini Şırnak’tan geleceğim
munymuny Özel yaşam hastanesini tercih etmeyin. Doktorları da ebeleride doğumda ve doğumdan sonra çok ilgisiz.
2cocuklu_ Ben hem devlet hem özel dönüşümlü gidiyorum bir aksilik çıkmazsa devlette doğurmayı düşünüyorum ama her ihtimale karşılık özelde de takip olmak istedim . Devlette rozerin hocaya gidiyorum özelde ise Zehra cansağ yaşam hastanesi
beknk zehra hocadan memnun musunuz bende adını çok duydum onun ama ebeleri iyi değil diyorlar yaşamın
petekkk merhabalar ben de hem devlette emre hocaya hem de zilan hastanesinde erhan hocaya gidiyorum ama doğumu nerde yapacağımı bilmiyorum