aysgl_1803 Kızlar kan testi vermiştim dün beta hcg 3.89 çıkmış bir ay önce kürtaj olmuştum hiç hamilelik yok anlamına mı geliyor yoksa yükselebilir mi normalde adet günüm bugün bu arada ama olmadım
dchdch aysgl_1803 kuzum yükseledebilir adette olabilirsin 2 gün bekle adet olmazsan bir gebelik testi yap
aysgl_1803 asil15 hayır henüz daha olmadım doktorum da beklemene gerek yok demişti zaten o yüzden bizde çocuk için ilişkiye devam ettik kanamam durunca
nurgulllllll Muhtemelen değilsiniz hcg normal değeri 0-5 arası.adet gününüze kadar çoktan yükselmiş olması gerekirdi
HariboAyicik aysgl_1803 Çok sınırda çıkmış tel çareniz bu değeri verdikten 2 gün sonra tekrar vererek artış takibi yapmak. Eğer ki artıyorsa gebelik vardır. Şuanda negatif değer 5 ve üzeri olması gerekiyor.
asil15 aysgl_1803 anladım ama kurtaj sonrasi hemen 1 ayda adet olunmaya biliyor bilginiz olsun döngü değişebiliyor ben 35. Gun olmustum 1 hafta bekleyin ondan sonra test verin bence
buketdeniz19 aysgl_1803 kürtajdan sonra adet olmadıysan belkide beta tam olarak sıfırlanmamış olabilir canım ben kürtaj olduğumda betam 2 ayda sıfırlanmıştı bayağı uzun sürmüştü sıfırlanması doktorum 2 kere betama bakmıştı 2. Ayda 211 olmuştu sonrasında kendi kendine 0.1 lere felan düştü