miros3200 eed21 yaa canim kafam allak bullak oldu normal polikliniklee senin istedigin doktorr oluncaa 35 bin mi dedi ben sordum yatak ucreti 370 tl dedi normal dogumm. sen neden 35 bin oduyeceksinnn acilden girsendee mi 35 tam olarak kafam karisti
eed21 miros3200 Hayır profesöre sezaryen yaptırırsan 35 bin. Pelin hoca da profesör ücretle giriyor doğuma. Normal poliklinikte ücret almazlar ki sigortanız yoksa bilmiyorum ben hiç nkrmal poliklinikte muayene olmadım orada
miros3200 eed21 pelin hocaa dedigin kivircik sacli zayif bakimli biri omu oluyor zaten bir doktor oturuyor gebelere
esinergun Hayır benim bahsettiğim ücretli muayenesi olan Kutsiye Pelin Öcal. Normal poliklinik hocası değil, o yüzden ücretli yaptırıyor doğumu. Bu kadına özel olarak randevu alıp gidiyorsun. Benim bahsettiğim kadının baya yaşı var.
eed21 esinergun Merhaba Pelin hoca bize normal doğum için söz veremem dedi. Size katılırım dedi mi? Planlı sezaryen için sadece anlaşıyor
eed21 esinergun Yok hiçbir sorun yok çok şükür normal doğum için söz veremiyorum dedi. Plansız sezaryen (normalden dönen) için de buralarda olursam katılırım dedi. Hatta son iki gidişimde de normal düşünüyorsun di mi dedi evet dedim şu an için normale engel durum yok normale göre ilerledik
eed21 esinergun Bana normal doğum için söz veremem dedi. Normalr girmiyor diye anladık iki gün önceydi kontrolüm. Şaşırdım size öyle demesine
esinergun Bana da kesin gelirim demedi gelmeye çalışırım dedi trafik olur başka bir işim olur şehir dışında olurum bu durumda gelemem dedi. Ama umarım gelir çok istiyorum
busraozkum Suanda poliklinik muayenesine devam ediyorum 29+5 le henüz net bilgi veren olmadı ama doğum yaparsam bilgi vereceğim :)
ozturkrhh Benim Salı günü doğumum olacak sezeryan planladık farklı durumlardan dolayı. Pelin hoca girecek doğuma, iyi olduğum sürece sorularınızı cevaplayacağım :)
busraozkum Arkadaşlar ben doğum yaptım. Cerrahpasada normal doğum yaptım hastanenin doktor ekibi muhteşemdi. Nöbet değişimine denk gelmisti doğumum ve şansıma tüm ekip ordaydı yaklasık 10 kisi vardı dogumda hem asistanlar hem uzman doktorlar yanımdaydı sureci iletisim kurarak yonlendirmeleri muhteşemdi. Hepsinden Allah razı olsun. Ama bebek ekibi var ozellikle başörtülü mavi gözlü bi kadın Allah ona düşürmesin doğumdan sonra resmen beddua ederek hastaneden çıktım cok bilmişlik yaparak çocuğum resmen tutan memeyi tutmamaya başladi kafasını göğsüme zorla basiyodu mama degil anne sütü ver diye zaten ilk gunler süt gelmiyo çocuk sarılık olacak tedirginliği ile mama vermek zorunda kalınılıyor bu konuda kendinizi yetersiz gormeyin lütfen. 10.gunum cok şükür bebegim anne sütüyle besleniyor. Gunde bi defa geceleri mama veriyorum sadece.