pimpirikliana pimpirikliana @Busranur_mnts Merhaba ararken postunuzu gördüm etiketledim kusura bakmayın. Dpo9 dan beri Prodoctor ve awox ile test yapıyorum. Az az koyulaşma oluyor. Dpo11 ve Dpo12( bugün ) sanki birbirine çok yakım çok fazla koyulaşma yok gibi kimyasal olmasından korkuyorum 😔üzülmemek için inat ettim kanda vermedim sizin nasıl olmuştu ?
Busranur_mnts pimpirikliana kan versen daha iyi canım ben 9 ve 11. Günde koyulaştı gördüm ama 11 ve 13 arasında koyulaşma yoktu neredeyse ama kanda artış iyiydi hem ben test hem de kan takibi yaptım en iyisi kan testi
pimpirikliana Busranur_mnts iki güne bir sürekli kan verdiniz mi 🫠damarlarım sorunlu yapısal ince tek bir kolumdan kan verebiliyorum o da morarıyor sürekli iki güne bir kan verebilir miyim bilemedim 🤷♀️
Busranur_mnts pimpirikliana benim de öyle canım maalesef ben ilk hafta çarşamba sonra cuma ve pazartesi verdim diğer kanları da cuma ve çarşamba verdim cuma da kese gördüm
Merveninsaresi123 Kızlar bugun dpo12 erken gebelik testi yaptim ama ilk idrar değildi negatif ama acayip bel agrisi çekiyorum bugun normalde böyle olmazdı boyle olup tekrar pozitif olan varmi yoksa adet mi geliyor adetime 3 gun kaldi yaziyo du
dalyaluna35 pimpirikliana kuzum gayet iyi hayırlısı olsun ben biraz uzaklastim burdan sonra kontrol baktırdın mı 🙏
dalyaluna35 pimpirikliana gittim kuzum kalp atışını duyduk 2 hafta sonra kontrole çağırdı sat a gore 1-2 gun önde gidiyor o yuzden doktorun dediğine gore gidiyorum su an 6+2yim ☺️ hadi insallah cuma gunu guzel haberler al insallah 🙏🥰
pimpirikliana dalyaluna35 Oyy maaşallah canım benim çok ama çok sevindim 🥰🫠Dr kontrolüne gittiğinde 6+0 mıydın sat a göre 🫠
pimpirikliana dalyaluna35 Amiin inşallah 🙏 kalp atışı belki duyulmaz benim ama keseyi görebiliriz inşallah 🙏 🫠
dalyaluna35 pimpirikliana 5+6ydım kuzum doktor 6+0 - 6+1 gibi olcumden dedi 5mm idi boyu ben 6+0dan sayıyorum 2 hafta sonra belli olur biraz daha büyüyünce ☺️
dalyaluna35 pimpirikliana insallah kuzum insallah göremezsen hemen modunu düşürme beta 2000lere gelince anca gozukuyor kese onemli olan su an hamilesin ona odaklan hep pozitif enerji ver 🌸😇
pimpirikliana dalyaluna35 anladım kuzum 🥰sen demiştim zaten erken yumurtladım diye ondan önde gidiyordur 🥰maaşallah kuzucuğa 🥰🙏