Cancuu pimpirikliana ahhh canım benim görünce dayanamadım yazayım dedimmm uf hamilesin bencee🥰 bak geldi kondu kelebeğin karnına ♥️
pimpirikliana dalyaluna35 beta vermeyecek gibiyim o çok streslendiriyor beni kuzum 🥰5+4 te filan kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum herşey yolunda ilerlerse inşallah tabi 🥰🤗Kızımda öyle yapmıştım 5+6 da hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum 🥹
pimpirikliana dalyaluna35 Amin inşallah canım benim 🙏😘sen kaçıncı haftandasın sen ne zaman gideceksin Dr a 🫠
dalyaluna35 pimpirikliana 5 hafta oldum kuzum yarin son kontrol beta vericem haftalik yaptim ben beta kontrollerini, haftaya cmt gidicem 6 hafta oluyorum sansliysam gorurum kalp atışını diye dusunuyorum 6+2 de duymuştum öncekini de 😌
pimpirikliana dalyaluna35 Oyy inşallah duyarsın canım benim 🥰🥹🙏zamanda zor geçiyor erken öğrenince 🥹🥰sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏
pimpirikliana Cancuu yaa çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 🥰😘İnşallah konmuştur 🫠🥰sen naptın nasılsın 🫠🤗
Cancuu pimpirikliana inşallah canmmm ben inanıyorum geldii bile bebişin orda yaa🥰 Ben napıyım bulantılarla boğuşuyorum bugünlerde geçecek inşallah 😬
pimpirikliana Cancuu Kaçıncı haftandasın kuzum 🥰Benimde en büyük korkum o ilk hamileliğimde bulantıdan dört ay çok çektim hergün serum taktırıyordum sıfır beslenmeydi 🥲senin ilk hamileliğinde de bulantı var mıydı